GoLapland team

GoLapland zorgt zowel in het voortraject als gedurende de reis continue voor persoonlijke begeleiding. Vanaf het begin tot het eind heb je je eigen persoonlijk contact persoon binnen onze organisatie. We zijn een relatief kleine organisatie met service en persoonlijk contact hoog in het vaandel. Dit alles maakt ons werk namelijk ook veel leuker. We horen dan ook graag van je terug hoe je het traject naar de reis en de reis zelf hebt ervaren. Voor ons geld namelijk ook het spreekwoord; “bent u tevreden vertel het andere, bent u dit niet vertel het ons”!

GoLapland werkt alleen met Nederlandse en lokale Nederlands of Engels sprekende enthousiaste, professionele reisbegeleiding en instructeurs. Verder zijn al onze begeleiders MFA (Medic First Aid) en/of EHBO getraind.

Waarom reisbegeleiding op alle reizen?
Als organisator van de reis wil je zelf ook genieten van alle momenten. Het checken van reserveringen, het overleggen met instructeurs, het bijstellen van het programma en het zorgen voor alle deelnemers nemen wij dan ook voor onze rekening. Zo heb je zelf niets om naar om te kijken en kun je zelf optimaal genieten van het Lapland avontuur.

Nederlandstalige reisbegeleiding
Elke reis wordt begeleid door een Nederlandstalige reisbegeleider (veelal bijgestaan door een lokale gids tijdens activiteiten). De reisbegeleider zorgt ervoor dat uw reis zo optimaal mogelijk verloopt. Hij/zij adviseert, organiseert en zorgt voor de groep gedurende de gehele reis.