Lapland, de reis is de bestemming

Incentive campagne
GoLapland biedt u incentivetrajecten naar Lapland die uw medewerkers echt motiveren en stimuleren. De ultieme beloning voor het behalen van doelen en targets. Het traject daarnaar toe noemen we de incentive campagne. De uiteindelijke beloning is de incentivereis naar Lapland.

De kick-off
De incentive campagne richt zich met name op de communicatie. Doelstelling van de campagne is dat de deelnemers betrokken, gemotiveerd en geprikkeld worden voor de beloning: de reis naar Lapland. De incentive campagne begint met een startpunt, de kick-off. Er kan een speciale slogan en of een logo voor de campagne ontwikkeld worden. Ook kan er een nieuw product gelanceerd worden.

Communicatie
Bij een target is het van belang dat de deelnemers geprikkeld en gemotiveerd blijven. Het continue communiceren van de tussentijdse scores of resultaten ter bevordering van de interactie is hierbij van uiterst belang. Internet, nieuwbrieven en social media zijn hier een perfect medium voor. GoLapland kan u ook hierbij volledig ontzorgen.

Teasers
Teasers tijdens de campagne hebben een prikkelende werking en zorgen ervoor dat de betrokkenheid van uw deelnemers nog groter wordt. Teasers hebben vaak een link met uiteindelijke beloning van de reis, de incentive.

Incentive campagnes is echt maatwerk. Go Lapland verzorgt complete incentive campagens op maat.

Wilt u graag weten hoe u uw omzet kunt vergroten met een incentivereis? 
Bel met: +31 (0)13 8000 223
Mail met: golapland@golapland.nl