Ga verder met een grensverleggende bedrijfsreis naar Lapland

Of u nu met 4 of met 250 personen bent: Fins of Zweeds Lapland heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijk zakelijk evenement. Ervaar de kwaliteit en gastvrijheid met een bedrijfsreis van GoLapland en beloon uw medewerkers of relaties met een ‘once in a life time experience’ op een unieke locatie: the land of the White gold – Lapland!

Naast de rust en ruimte biedt Lapland ook volop avontuur en unieke ervaringen. Geef uw bedrijfsreis een uniek accent met een hondensledetocht – let op overstekende rendieren - of breek het ijs met een ijsbrekertocht. Om daarna te ontspannen in het ijsrestaurant of rondom een knapperend kampvuur. GoLapland, de enige echte Laplandspecialist, brengt u per sneeuwscooter naar de meest bijzondere accommodaties: van iglo tot glazen tipi. Wat dacht u van een verblijf in het ijshotel? Naar wens kunnen we het programma van uw bedrijfsreis aanvullen met een sterk inhoudelijk programma gericht op persoonlijke groei en persoonlijk leiderschap.

On top of the world

Je waant je in Lapland niet alleen on top of the world, je bent er ook echt! Dan mag een bezoekje aan de poolcirkel natuurlijk niet ontbreken als onderdeel van uw bedrijfsreis. De poolcirkel is een bijzondere parallel op 66½° NB en ZB. Op de poolcirkel komt de zon één dag per jaar niet op en gaat de zon één dag per jaar niet onder. De stad Rovaniemi ligt vrijwel op de poolcirkel. Vanuit deze Finse stad organiseren wij uw bezoek aan de poolcirkel.

Persoonlijke begeleiding

GoLapland zorgt zowel in het voortraject als gedurende uw bedrijfsreis naar Lapland voor een persoonlijke begeleiding. U heeft van begin tot eind van de bedrijfsreis naar Lapland een vast contactpersoon die alles voor u regelt en uw vragen beantwoordt. Het checken van reserveringen, het overleggen met instructeurs, het bijstellen van het programma en het zorgen voor alle deelnemers nemen wij dan ook voor onze rekening. Zo hoeft u zelf alleen maar te genieten tijdens uw bedrijfsreis.

Go Lapland werkt alleen met Nederlandse en lokale Nederlands of Engels sprekende enthousiaste, professionele reisbegeleiding en instructeurs. Verder zijn al onze begeleiders MFA (Medic First Aid) en/of EHBO getraind.

Duurzame bedrijfsreis

Op onze bedrijfsreizen naar Lapland werken we zoveel mogelijk samen met kleinschalige accommodaties, lokale aanbieders van activiteiten en restaurants van de inheemse bevolking. We brengen u tijdens uw bedrijfsreis naar de mooiste plekken. We vinden het belangrijk dat die plekken mooi blijven. Daarom houden we zo veel mogelijk rekening met het milieu, de natuur en respecteren we de lokale cultuur en de mensen. Uw medewerkers of relaties krijgen een duurzame bedrijfsreis naar waarover ze nog lang zullen praten en we dragen bij aan het behoud van Lapland.

Gun uw medewerkers of relaties een echt unieke en onvergetelijke ervaring met een bedrijfsreis naar Lapland. Maak een vrijblijvende afspraak met GoLapland. GoLapland is een product van WYT incentive travel. De incentive specialist met bestemmingen aan het andere eind van de wereld of om de hoek.

Direct meer weten: 
Bel met: 013 8000 223
Mail met: golapland@golapland.nl