Go Lapland, de Lapland specialist voor de reis van je leven

GoLapland is dé Laplandspecialist voor elke incentive reis met ervaren reisbegeleiding en een sterk inhoudelijk programma, op maat gemaakt voor uw medewerkers of relaties.

Beloon uw team of uw relaties door hen vooruitgang te bieden: de mogelijkheid om te groeien. Echte klantenbinding of teambuilding ontstaat door gezamenlijk iets te ondernemen en buiten de gebaande paden te treden, door elkaar echt te leren kennen. Een incentive reis naar Lapland bijvoorbeeld. Breek samen letterlijk het ijs met een ijsbrekercruise en groei als team door gezamenlijk boven de poolcirkel te reizen.

Land of the white gold

GoLapland is de enige echte Lapland specialist voor Fins én Zweeds Lapland. GoLapland organiseert belevingen, ‘once in a life time experiences’ op een bestemming die altijd tot de verbeelding zal blijven spreken van ieder de mens: the land of the White gold – Lapland!

Grenzen verruimen

Als geen ander kennen wij het land, de mensen, de gebruiken en de mogelijkheden. Elke reis van GoLapland de Lapland specialist is zo samengesteld dat je letterlijk en figuurlijk de mentale en fysieke grenzen opzoekt en verruimt. Onder professionele begeleiding faciliteren we activiteiten waarvan je als individu en als team groeit. Je ontwikkelt persoonlijk leiderschap via zelfreflectie, bewustwording, vertrouwen en een positieve benadering. En uiteraard is er ook alle ruimte om te genieten van de natuur, lekker eten en drinken en bijzondere accommodaties.

Samen: de authentieke Lappen

Als echte Lapland specialist werken we samen met lokale spelers/partners in Lapland. Daardoor beschikken we over de beste en meest up to date informatie. Maar er is meer: met GoLapland maak je gebruik van eeuwenoude lokale kennis, ontmoet je de authentieke Lappen (Samen) en sta je bij de bron van dit prachtige land. Als Lapland specialist is Go Lapland bovendien concurrerend in de markt vanwege het ontbreken van diverse tussenschakels.

Ontmoet het echte Lapland met uw Lapland specialist

Tijdens onze reizen werken we zoveel mogelijk samen met kleinschalige lokale accommodaties, aanbieders van activiteiten en restaurants die in handen zijn van de inheemse bevolking. Zo brengen we u naar de mooiste plekken en ontmoeten we de echte oorspronkelijke bewoners van Lapland. Dit maakt het programma uniek in alle aspecten! Uiteraard houden we zo veel mogelijk rekening met het milieu, de natuur en respecteren we de lokale cultuur en de mensen.

Kies voor Lapland!

Wilt u een bijzondere beloning voor uw medewerkers, een grensverleggende  personeelsreis, een jubileumreis of bijvoorbeeld een productpresentatie met een volledig georganiseerd programma er omheen voor de gasten? Lapland is dé locatie en GoLapland dé Lapland specialist!  Kies voor een vierdaagse beproefde reis of stel zelf uw Laplandreis samen met Lapland a la carte.

Kies voor een echt unieke en onvergetelijke ervaring en maak een vrijblijvende afspraak met GoLapland. GoLapland is een product van WYT incentive travel. De incentive specialist met bestemmingen aan het andere eind van de wereld of om de hoek.

Direct meer weten: 
Bel met: 013 8000 223
Mail met: golapland@golapland.nl