Ook naar Lapland? Neem contact met ons op voor een fantastische op maat beleving

GoLapland, uw Lapland-specialist voor incentivereizen

Gun uw medewerkers de unieke beloning van het Noorderlicht met een incentive reis naar Lapland van GoLapland! Een team groeit door gezamenlijk dingen te ondernemen en buiten de geijkte paden te treden. Met een incentivereis, groepsreis, jubileumreis of teambuildings reis naar Fins of Zweeds Lapland toont u uw medewerkers en relaties uw waardering en legt u een stevige basis voor toekomstig succes.

Zoekt de ruimte in een wereld die steeds kleiner wordt. Neem uw relaties, medewerkers, collega's of vrienden mee op een expeditie boven de Poolcirkel. Lapland biedt u alles om de wildernis te ontdekken in een ontwikkeld land. Ervaar de echte kou en de wilde natuur tijdens onze incentivereizen. Natuurlijk met GoLapland. Want met GoLapland, de enige echte Laplandspecialist, gaat u goed voorbereid op avontuur.

Een incentivereis of groepsreis naar Lapland is exclusief, avontuurlijk en toch veilig. GoLapland stelt voor uw groep een programma op maat samen, of er nu acht of 250 mensen meegaan. Een programma met inhoud dat tot in de puntjes is verzorgd, met lekker eten en bijzondere accomodaties. 

GoLapland werkt met kleine, lokale leveranciers voor de beste kwaliteit. Zelf zijn we op alle locaties geweest en hebben we alle activiteiten uitgeprobeerd. We leveren altijd maatwerk, zorgen voor 24/7 begeleiding ter plaatse en blijven steeds op zoek naar de beste, authentieke Lapland reis ervaringen.

Direct meer weten:
Bel met: +31 (0)13 8000 223
Mail met: golapland@golapland.nl

Lapland incentive- en teamreis programma's 

Een greep uit onze Lapland incentive- en teamreizen:
Meld je hieronder aan voor de GoLapland nieuwsbrief en we houden je op de hoogte!
 
Bekijk hieronder de filmcompilatie van een van onze laatste reizen. Met onder meer een overnachting in het beroemde SNOW hotel!

Specialisme en samenwerking

GoLapland is onderdeel van WYT_Keep Exploring, dé incentive- en groepsreisspecialist. De incentive reizen, leiderschapsreizen en de vitaliteitsreizen van WYT_Keep Exploring garanderen ‘once in a life time experiences’ met blijvend resultaat. Naar het andere eind van de wereld of om de hoek.

GoLapland omdat: GoLapland biedt u een verrassend en inhoudelijk sterk activiteitenprogramma, mede dankzij onze nauwe samenwerking met lokale profesionele leveranciers die u het echte authentieke Lapland laten zien. Wilt u ook uw team, collega's, relaties, dealers of klanten op deze unieke ervaring trakteren? GoLapland!

Snel meer weten?
Bel met: +31 (0)13 8000 223
Mail met: golapland@golapland.nl

Bekijk hieronder de filmcompilatie van de laatste reis van afgelopen seizoen naar het uiterste puntje van Fins Lapland.


Bekijk hieronder de filmcompilatie van een incentive reis naar Zweeds Lapland.

Ook onderdeel uitmaken van dit Lapland avontuur:
Bel met: +31 (0)13 8000 223
Mail met: golapland@golapland.nl