Groepsreis Fins Lapland

Teambuilding in Fins Lapland

Bent u op zoek naar een activiteit specifiek voor teambuilding met veel actie en plezier? Dan is ‘Building your team Lapland’ echt het programma voor u en uw team! Together each achieves more.

Direct meer weten:
Bel met: +31 (0)13 8000 223
Mail met: golapland@golapland.nl

Bijzonderheden - voorbeeld teambuilding groeps reis
Waar: Rovanemie, Fins Lapland
Aantal dagen: vanaf 3 dagen
Prijs: op aanvraag
 
DAG 1: Welkom in Lapland 
Sneeuwscooter Experience naar het arctische IJshotel
Uw avontuur begint in het magische Lapland. Zodra het vliegtuig geland is, wordt u verwelkomd door de gidsen van GoLapland. Zij zullen u voorzien van thermische kleding. Als u eenmaal uw helm opgedaan heeft, gaat u naar buiten, waar de sneeuwscooter op u wacht. U krijgt een uitgebreide instructie voordat u de motoren start en u door de besneeuwde bossen richting de bevroren rivieren rijdt. Eenmaal aangekomen bij het Arctisch IJshotel parkeert u uw sneeuwscooter en kunt u gaan genieten van de prachtige omgeving. Welkom in Lapland , u bent er echt!
 
Optionele activiteiten:
Rondleiding door Arctisch Sneeuwhotel / IJshotel
Kampvuur met een warm drankje en warme snack
IJsvissen op het Sinettajarvimeer, in dit laatste onderdeel kunnen we competitie element in brengen.  
 
Diner in het IJsrestaurant en overnachting in het IJshotel
Het Arctisch Sneeuwhotel / IJshotel biedt u een exotische en unieke mogelijkheid om te overnachten in een hotel dat geheel gemaakt is van sneeuw en ijs. Zelfs de bedden zijn gemaakt van ijs! Met een beetje geluk kunt u zelfs het spectaculaire Noorderlicht zien aan de donkere Arctische hemel. Is er een betere manier om de nacht door te brengen in het Arctisch gebied?
 
Gedurende de avond kunt u genieten van een overheerlijk diner in een bijzonder sneeuwrestaurant, waar ook de tafels en stoelen van ijs gemaakt zijn! U kunt de prachtige ijs- en sneeuwsculpturen bewonderen terwijl u eet en de speciale ambiance van het etablissement proeft.
 
Optionele activiteiten:
Sneeuwsculpturen maken of een quiz over sneeuw en ijs in teams
Gebruik maken van sneeuwsauna en traditionele sauna
Bedrijfslogo maken van ijs
  
DAG 2: Team in actie
Overleven in het wild
Nu is het tijd voor teambuilding in Lapse stijl! Jagen en vissen zijn de meest traditionele manieren van het levensonderhoud aller tijden. Hier in de Arctische contreien vergen beide activiteiten meer dan in het zonnige zuiden.
De groep wordt onderverdeeld in teams. U gaat per sneeuwscooter de wildernis in. Hier zult u erachter komen welk team de beste vaardigheden en creativiteit heeft om te overleven in de barre Lapse natuur.
 
De opdrachten die een goede samenwerking vergen zijn bijvoorbeeld:
- Skiloop estafette
- Sneeuwschoen estafette
- IJsviswedstrijd
- Jagen met een katapult / pijl
- Vuur maken en water/bessensap koken
- Wigwam maken voor onderdak
 
Als de opdrachten vervuld zijn, gaat u genieten van een heerlijke lunch bij het kampvuur voordat we terugkeren naar het stadse licht. De wedstrijd gaat tijdens het diner van vanavond door met houthakken als thema.
 
Optionele activiteit:
Bezoek aan rendier- en/of huskyboerderij
 
Diner in Houhakkersstijl
Dit themadiner is ideaal voor dit soort groepen en voor degenen die culturele tradities waarderen en zin hebben in plezier! Een uitnodiging voor het Houthakkers themafeest zal gedurende de dagactiviteit in het hotel afgegeven worden met daarbij een voor iedere deelnemer een houthakkersbloes die gedragen zal worden op het feest. Later op de avond zult u per privé bus afreizen naar Vaattunki. Deze locatie, met haar logge muren, het houten meubilair, een aantrekkelijke openhaard en een authentieke houthakkerssfeer creëren een idyllische en ideale plek voor het Houthakkers themadiner. Eenmaal aangekomen wordt u verwelkomd door herbergiers gekleed in houthakkerkostuums. Nadat u een origineel welkomstdrankje in houthakkersstijl heeft genuttigd, krijgt u allen oude Finse namen en kleine woordenboeken. De gastheer en gastvrouw spreken nu enkel en alleen Fins. Succes!
 
De avond zit vol verrassingen en wedstrijdelementen, zoals zagen, spijkeren en dansen, etc. Uiteraard zullen de winnaars op gepaste wijze gehuldigd worden met een feestelijke ceremonie en prijzen. De avond wordt afgesloten met traditionele accordeonmuziek. Het diner zal in kaarslicht geserveerd worden.
  
DAG 3: Teams gaan op de extreme toer!
Grenzeloze rally ervaring
Aangekleed en klaar om te vertrekken? Bulderende motoren, poedersneeuw, op het laatste moment schakelen en goed stuurwerk staan op het programma vandaag!
In het land van ontelbare rally coureurs, zowel amateurs als professionele coureurs, is het haast vanzelfsprekend dat ook u zich gaat verdiepen in de wereld van waaghalzen.
 
Vandaag is het tijd om uw winterrijvaardigheid te testen. Na een korte busrit komt u aan bij een speciaal winter rally parcours te midden van de wildernis. U wordt onderverdeeld in kleinere teams waarna u uitleg krijgt over de basisprincipes van ‘het winterrijden’ in 2 verschillende type auto’s en karts. De snelste coureurs van elk team zullen hun team vertegenwoordigen in de winter kartfinales. De uitslag van deze wedstrijd zal verrekend worden met de behaalde punten van voorgaande teamopdrachten.
 
Gedurende de dag zal er een lekkere lunch van lokale producten met koffie geserveerd worden in het rally clubhuis. Na deze pijlsnelle strijd is het tijd om weer terug te gaan naar de stad om u klaar te gaan maken voor het diner en de prijsuitreiking.
 
Rally rijden
Door middel van F-klasse Toyota rally auto’s en BMW’s met spijkerbanden gaat u proberen om te gaan met de moeilijke omstandigheden van het winterrijden. Rijden op sneeuw en ijs is niet bepaald hetzelfde als het rijden thuis, ondanks de speciale spijkerbanden. Onze instructeurs staan de hele dag tot uw beschikking om u te helpen en anderen mogen toekijken en feedback geven op de prestaties terwijl zij wachten op hun beurt.
 
Winterkarten
Achter het stuur van een kart kunt u pas echt ervaren wat het is om snelheid te maken door de poedersneeuw op het speciale circuit. Na een paar oefenrondjes zwaait de vlag en de kartkampioenschappen kunnen van start gaan!
 
Optionele activiteit:
Met sneeuwscooter naar rallycircuit
 
Diner in Joulukka
Op een geheime locatie te midden van het bos vind je de magische plek Joulukka. Hier zult u een bijzonder diner aangeboden krijgen, samengesteld uit de geheime recepten van de Kerstvrouw zelve en als u geluk heeft, kunt u zelfs even kennis maken met de Kerstman!
 
Het magische Joulukka zal u een heerlijk diner voorschotelen met memorabele activiteiten.
 
Er zijn 2 restaurants voor 40 en 120 gasten. Voor de wat intiemere bijeenkomsten raden wij u The Lappish Tepee aan, waar de smakelijke maaltijden geserveerd worden in de gloed van de openhaard. Als u de magische en rijke ambiance van Kerstmis wilt proeven en een onvergetelijk moment wilt ervaren door de heerlijke Lapse gerechten te nuttigen in een sprookjesachtige sfeer, dan is Joulukka de juiste plaats om te dineren.
De diners kunnen ook zonder het Kerstthema gearrangeerd worden.  
 
Optionele activiteiten:
Teamleiders zullen tegen elkaar strijden in ‘Dancing with the Elves’
Voorafgaand aan het diner de wereld van wodka leren kennen
Vuurwerk in de Lapse buitenlucht om het diner af te sluiten
 
 
DAG 4: Vaarwel Lapland!
Afhankelijk van uw vluchtschema is een ochtendactiviteit of even lekker vrije tijd in Rovanemie om te shoppen voor het thuisfront een mogelijkheid. Zodra de spullen gepakt zijn om weer terug te keren naar huis, stapt u in uw privébus met uw vertrouwelijke GoLapland gids en gaat u op weg naar Rovaniemi Airport.
 
Met geweldige herinneringen in uw gedachten bent u klaar om weer terug te keren naar uw dierbaren thuis.
Vaarwel Lapland, het land van wilde avonturen!
 
Optionele activiteiten:
Bezoek aan het Kerstdorp en de poolcikel
Bezoek aan Arktikum en Pilke centrum voor de wetenschap
 
GoLapland organiseert echte wildernis- en natuurtochten voor avonturiers die respect hebben voor de natuur

Direct meer weten:
Bel met: +31 (0)13 8000 223
Mail met: golapland@golapland.nl