Ontdek je eigen en elkaars potentieel

Ontdek je eigen potentieel
Bij GoLapland geloven we dat wanneer medewerkers hun eigen potentieel ontdekken, fundamentele veranderingen kunnen plaatsvinden. Individueel en op teamniveau. De unieke ervaring van Lapland, de cultuur en de natuur brengen je dichter bij jezelf en bij je verbondenheid met de wereld en je medemens (je klant of je collega/team). De reizen gaan verder dan alleen genieten. Ze brengen elke deelnemer dichter bij het eigen potentieel: bij je talenten en mogelijkheden.
 
Laat de tijd los in Lapland
Tijd is een illusie. In Lapland ervaar je aan den lijve dat tijd subjectief is, een beleving in je hoofd. De programma's van GoLapland zijn logistiek goed doordacht, zodat ze als een ' flow' ervaren worden. Door tijd los te laten, leef je gedurende de trip in het NU en ervaar je jezelf, de natuur, je collega’s (klanten) zoals ze echt zijn.
 
Respect en duurzaamheid
GoLapland voelt zich maximaal verantwoordelijk om zo veel mogelijk rekening te houden met het milieu, de mensen, de natuur en de cultuur van het gebied dat we bezoeken. Zo werken we zoveel mogelijk samen met lokale, kleinschalige accommodaties, restaurants die in handen zijn van de inheemse bevolking en lokale aanbieders van activiteiten. Zo komen we op de mooiste plekken en ontmoeten we echt de oorspronkelijke bewoners van Lapland. Dit maakt de programma’s van GoLapland uniek en duurzaam in alle aspecten!
 
Wat levert het je op?
Resultaat in de vorm van:

Direct meer weten:
Bel met: +31 (0)13 8000 223
Mail met: golapland@golapland.nl