Spitsbergen, IJsland en Groenland

GoLapland is een product van WYT_Keep Exploring. WYT_Keep Exploring is de incentive specialist op het gebied van Poolreizen en andere Arctische incentivereizen. We hebben een specialisme opgebouwd naar gebieden als Fins- en Zweeds Lapland, IJsland, Groenland, en Spitsbergen.

Direct meer weten over een incentivereis naar Spitsbergen, IJsland of Groenland? 
Bel met: +31 (0)13 8000 223
Mail met: golapland@golapland.nl

Incentivereis naar Spitsbergen
Spitsbergen (Noors: Svalbard; Russisch: Шпицберген, Sjpitsbergen) is een eilandengroep (archipel) in de Noordelijke IJszee, zo’n 565 km ten noorden van Noorwegen, die uit drie grotere en een tachtigtal kleine eilanden bestaat. De eilandengroep maakt sinds 1920 met een apart statuut deel uit van het koninkrijk Noorwegen.

Een incentivereis naar Spitsbergen is een droomreis voor iedereen. Een once in a lifetime arctic experience. Treed in de voetsporen van legendarische poolreizigers als Willem Barentsz en Roald Amundsen en reis naar de meest noordelijke en nog bewoonde plek ter wereld: Spitsbergen. Tijdens de incentivereis op Spitsbergen maakt u dagtochten door een fascinerend landschap van sneeuw, ijs en gletsjers. Een expeditie naar de rand van het echte noordpoolgebied. Met een beetje geluk ziet u zelfs een ijsbeer.

Lees hier meer over een incentivereis naar Spitsbergen.

Incentivereis naar IJsland
Een incentivereis naar IJsland. Op slechts op 3 uurtjes vliegen van Nederland ligt IJsland. IJsland is een bijzonder land met een indrukwekkende natuur; gletsjers en gletsjermeren met grote ijsschotsen, vulkanische landschappen, lava grotten, actieve geisers, grote watervallen etc. Bovendien is het één van de weinige plekke ter wereld waar het splitsen van twee tektonische platen zichtbaar is, dit is duidelijk te zien is bij Þingvellir, een magische plek. Trakteer je relaties of je eigen team op deze indrukwekkende incentive bestemming.

Lees hier meer over een incentivereis naar IJsland. Of bekijk hieronder het filmpje

Incentivereis naar Groenland
Met Groenland als incentive bestemming geef je het team of je relaties pas echt de ‘once in a lifetime exprience’ cadeau. Deze bestemming en dit tevens grootste eiland ter wereld is voor maar liefst 85% bedekt met ijs en kent het grootste beschermde natuurgebied op aarde. Enorm indrukwekkende bestemming voor een groepsreis naar Groenland.

Lees hier meer over een incentivereis naar Groenland.