Uitdagende Incentive reizen naar Lapland: dat werkt!

Gun uw medewerkers de unieke beloning van het Noorderlicht met een incentive reis naar Lapland van GoLapland! Een team groeit door gezamenlijk dingen te ondernemen en buiten de geijkte paden te treden. Met de beproefde en tegelijk innovatieve incentive reizen naar Lapland toont u uw medewerkers en relaties uw waardering. En meer: u legt een stevige basis voor de toekomst.

Van 4 tot 250 gasten: de incentive reizen naar Lapland van GoLapland laten altijd een onvergetelijke indruk na en vormen een startpunt voor echte groei en verandering.

Waarom incentive reizen naar Lapland?

Lapland biedt een gevoel van ruimte, weidsheid en rust. En daarnaast biedt Lapland volop avontuur en ruimte voor unieke ervaringen. Van een hondensledetocht – let op overstekende rendieren – tot een ijsbrekertocht. Naar wens kunnen we het programma van onze incentive reizen aanvullen met een inhoudelijk en grensverleggend programma gericht op persoonlijke groei en persoonlijk leiderschap. Uiteraard is er ook volop ruimte om te genieten. Zeg nu zelf: wanneer krijg je de kans om te overnachten in een iglo, glazen tipi of ijshotel? Of te dineren in een ijsrestaurant of buiten rondom een knapperend kampvuur. Op de poolcirkel kunt u  ervaren hoe het is om letterlijk on top of the world te zitten en een dag of nacht van 24 uur lang mee te maken. Samen met u zorgt GoLapland dat uw wensen vertaald worden naar echt unieke incentive reizen, tot in de puntjes verzorgd en ontwikkeld om uw verwachtingen te overtreffen.

Wat leveren onze incentive reizen naar Lapland u op?

Incentive campagnes met als uiteindelijke beloning de incentive reizen naar Lapland, zijn echt maatwerk. Go Lapland verzorgt desgewenst het complete traject, zodat deelnemers betrokken, gemotiveerd en geprikkeld worden voor de beloning: de reis naar Lapland. Dit innoverende, motiverende en inspirerend voortraject levert naast voorpret ook veel positieve energie op in uw organisatie. Wat levert het complete traject van onze incentive reizen u op?

Aandacht na de incentive reizen

Kiest u voor een van de incentive reizen naar Lapland van GoLapland, dan houdt de samenwerking niet op bij terugkeer op Nederlandse bodem. Achteraf kijken we samen met u en de deelnemers terug op de incentive reis: wat hebben we geleerd, wat haalt iedereen uit deze trip, hoe kun je dat vasthouden.

Duurzaam en persoonlijke

GoLapland zorgt zowel in het voortraject als gedurende de incentive reizen naar Lapland voor een persoonlijke begeleiding. Zo hoeft u zelf alleen maar te genieten tijdens uw bedrijfsreis. Op onze incentive reizen naar Lapland werken we zoveel mogelijk samen met kleinschalige accommodaties, lokale aanbieders van activiteiten en restaurants van de inheemse bevolking. We brengen u graag naar de mooiste plekken. We vinden het belangrijk dat die plekken mooi blijven. Daarom houden we zo veel mogelijk rekening met het milieu, de natuur en respecteren we de lokale cultuur en de mensen.

Gun uw medewerkers of relaties een echt unieke en onvergetelijke ervaring met onze incentive reizen naar Lapland. Maak een vrijblijvende afspraak met GoLapland.GoLapland is een product van WYT incentive travel. De incentive specialist met bestemmingen aan het andere eind van de wereld of om de hoek.

Direct meer weten: 
Bel met: 013 8000 223
Mail met: golapland@golapland.nl