Unieke incentive reis naar Lapland met Lapland specialist GoLapland!

Gun uw medewerkers de unieke beloning van het Noorderlicht met een incentive reis naar Lapland van GoLapland! Een team groeit door gezamenlijk dingen te ondernemen en buiten de geijkte paden te treden. Met een incentive reis naar Lapland toont u uw medewerkers en relaties uw waardering en legt u een stevige basis voor toekomstig succes.

Een incentive reis kunt u gebruiken om medewerkers en klanten te stimuleren een doel te bereiken. De incentive reis is vaak de beloning die in het vooruitzicht wordt gesteld voor het behalen van bepaalde doelstellingen. Maar u kunt de incentive reis ook benutten als lancering van een nieuwe product of een ontwikkelingstraject. Bijvoorbeeld met een effectief  programma voor persoonlijke groei en persoonlijk leiderschap. Samen met u zorgt GoLapland dat uw wensen vertaald worden naar een incentive reis die tot in de puntjes verzorgd is en uw verwachtingen overtreft.

Waarom een incentive reis naar Lapland?

Je waant je in Lapland niet alleen on top of the world, je bent er ook echt! Dan mag tijdens uw incentive reis een bezoekje aan de poolcirkel natuurlijk niet ontbreken. Een hondensledetocht, tocht op een sneeuwscooter of ijsbrekertocht verhogen het teamgevoel. Om daarna te ontspannen in het ijsrestaurant of rondom een knapperend kampvuur. Met overnachtingen in bijzondere accommodaties: van iglo tot  glazen tipi of ijshotel. Alles kan, sitting on top of the world.

Voorbeeldtraject incentive reis Lapland

Incentive campagnes met als uiteindelijke beloning de incentive reis naar Lapland, zijn echt maatwerk. Go Lapland verzorgt desgewenst het complete traject. De incentive campagne richt zich vooral op de communicatie, zodat deelnemers betrokken, gemotiveerd en geprikkeld worden voor de beloning: de reis naar Lapland. De campagne van de incentive reis begint met een startpunt, de kick-off.
Daarna volgt het continu communiceren van de tussentijdse scores of resultaten met de inzet van verschillende media. Met prikkelende teasers zorgen we ervoor dat de betrokkenheid van uw deelnemers nog groter wordt.

Wat levert een incentive reis naar Lapland u op?

Dit innoverende, motiverende en inspirerend voortraject levert naast voorpret ook veel positieve energie op in uw organisatie, in het bedrijf. Het hoogtepunt is natuurlijk de incentive reis naar Lapland zelf. Wat levert die u op?

Aandacht na uw incentive reis

Voor GoLapland houdt uw incentive reis niet op bij terugkeer op Nederlandse bodem. Achteraf kijken we samen met u en de deelnemers terug op de incentive reis: wat hebben we geleerd, wat haalt iedereen uit deze trip, hoe kun je dat vasthouden.

Gun uw medewerkers of relaties een echt unieke en onvergetelijke ervaring met een incentive reis naar Lapland. Maak een vrijblijvende afspraak met GoLapland. GoLapland is een product van WYT incentive travel. De incentive specialist met bestemmingen aan het andere eind van de wereld of om de hoek.

Direct meer weten: 
Bel met: 013 8000 223
Mail met: golapland@golapland.nl