Unieke incentivereis naar Lapland: de ultieme beloning en uitdaging

GoLapland is de enige echte Lapland specialist voor een incentivereis naar Fins én Zweeds Lapland. Een incentivereis is een ‘once in a life time experience’ op een bestemming die altijd tot de verbeelding spreekt: the land of the White gold – Lapland!

Voor elke incentivereis – van 4 tot 250 deelnemers - kunt u rekenen op ervaren reisbegeleiding en een sterk inhoudelijk programma, op maat gemaakt voor uw medewerkers of relaties. Beloon hen met de mogelijkheid om te groeien. Door samen buiten de gebaande paden te treden leer je elkaar echt kennen. Breek samen letterlijk het ijs met een ijsbrekercruise en groei als team door gezamenlijk boven de poolcirkel te reizen.

Grenzen verruimen

Als geen ander kennen wij het land, de mensen, de gebruiken en de mogelijkheden. Elke incentivereis van GoLapland stellen we zo samen dat de deelnemers letterlijk en figuurlijk hun mentale en fysieke grenzen opzoeken en verruimen. De professionele begeleiding tijdens onze incentivereizen faciliteert activiteiten waarvan je als individu en als team groeit. Ontwikkel persoonlijk leiderschap via zelfreflectie, bewustwording, vertrouwen en een positieve benadering. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om te genieten van de natuur, lekker eten en drinken en bijzondere accommodaties.

Een greep uit de mogelijkheden voor u incentivereis:

Samen: de authentieke Lappen

Voor uw incentivereis naar Lapland werken we samen met lokale spelers en partners. Dat betekent voor u: de beste en meest up to date informatie, eeuwenoude lokale kennis, ontmoetingen met de authentieke Lappen (de Samen) en reizen naar de bron van dit prachtige land. We brengen u tijdens de incentivereis naar de mooiste plekken van Lapland. Uiteraard houden we zo veel mogelijk rekening met het milieu, de natuur en respecteren we de lokale cultuur en de mensen.
Go Lapland is  bovendien concurrerend in de incentivereismarkt door het ontbreken van diverse tussenschakels.

Wat levert een incentivereis naar Lapland u op?

We beginnen met een innoverende, motiverende en inspirerend voortraject. Dit  levert naast voorpret ook veel positieve energie op in uw organisatie. Het complete traject van de incentivereis naar Lapland geeft uw organisatie energie, zin om te groeien en te ontwikkelen, meer (werk)plezier, commitment en loyaliteit en tot slot customer intimacy, de beste manier van klantenbinding.

Kies voor een echt unieke en onvergetelijke ervaring en maak een vrijblijvende afspraak met GoLapland.GoLapland is een product van WYT incentive travel. De incentive specialist met bestemmingen aan het andere eind van de wereld of om de hoek.

Direct meer weten: 
Bel met: 013 8000 223
Mail met: golapland@golapland.nl