Wintersport incentive Lapland

Lapland biedt een tal van wintersportbestemmingen. Hier is het skiën te combineren met een spectaculaire activiteit zoals sneeuwscootertocht of een husky safari. Weer eens wat anders dan Frankrijk of Oostenrijk toch! De ideale bestemming voor uw wintersport bedrijfsuitje, team reis of incentivereis naar Lapland!

Direct meer weten over een wintersport bedrijfsuitje naar Lapland:
Bel met: +31 (0)13 8000 223
Mail met: golapland@golapland.nl

 
Saariselkä – Word verliefd op Lapland
Een vleugje van de inheemse cultuur
Saariselkä is een onbetwist onderdeel van Lapland - een plek waar van alles gebeurt. Dit is een plek die direct sterke gevoelens opwekt bij zijn bezoekers. Saariselkä en omgeving biedt zijn bezoekers de mogelijkheid om de realiteit van het Noorden en de krachtige eigenheid ervan te ervaren. Goudzoeken, honderden legendes, de Sami-cultuur en de rendierhouderij zijn authentieke aspecten van Lapland die bezoekers moeten ervaren. De ongerepte wildernis is duizenden jaren onaangeroerd gebleven. Het landschap wordt gekenmerkt door tal van rivieren, meren en bergen. De seizoenen in Lapland zijn vol magie, van het Poollicht dat de hemel verlicht tijdens de donkere periode tot de nachtloze nachten van de zomer. De natuur heeft zo zijn eigen decors.
 
Het dorp Saariselkä is het hele jaar bewoond en heeft een lange geschiedenis en levendige cultuur. De hotels, restaurants, winkels, de spa en andere voorzieningen liggen allemaal op een steenworp afstand van elkaar.
 
In Saariselkä word je omringd door de rust van de wildernis en de majestueuze bergen. Het is ook een interessant cultureel centrum - een plek waar je meer te weten kan komen over de eeuwenoude Sami-cultuur en het leven van de goudzoekers. Waarom niet in hun voetsporen treden als goudzoeker? De goudklompjes wachten nog steeds om gevonden te worden ...
 
De luchthaven Ivalo bevindt zich op slechts 23 km van Saariselkä waardoor de reistijd ongeveer 30 minuten bedraagt. Het programma kan ook direct vanaf de luchthaven worden gestart, bijvoorbeeld met sneeuwscooters, waardoor de reis nog leuker wordt.
 
Alle hotels in Saariselkä liggen midden in het centrum, waardoor de accommodatie gemakkelijk is te bereiken en de reistijden worden beperkt. Saariselkä is ook erg populair als wintersportbestemming (in de zomer alleen voor groepen van min. 10 personen), is gelegen ten noorden van Rovaniemi en de dichtstbijzijnde luchthaven is Ivalo.
 
Ook de Levi en Ylläs resorts zijn erg populair in de winter, de dichtstbijzijnde luchthaven is Kittilä (KTT).
 
LEVI slaapt nooit
Verrassende combinaties in de natuur van Lapland. Levi is, niet zonder reden, de nummer één bestemming voor actieve reizigers; de faciliteiten van het resort worden constant vernieuwd en gaan harmonieus op in de natuurlijke omgeving. Begeleide tochten in de omgeving nemen de reizigers mee op ongelooflijke avonturen die nog lang in hun geheugen gegrift staan. Levi biedt je zo'n rijkdom aan ervaringen dat het maken van een keuze moeilijk wordt!
 
Levi is als een kleine stad en biedt volop activiteiten, evenementen en culturele ervaringen. Alle voorzieningen zijn voorhanden en liefhebbers van winkelen komen gegarandeerd aan hun trekken, alle winkels bevinden zich binnen een korte loopafstand van elkaar. Levi is ook beroemd om zijn bruisende nachtleven, ontspannen sfeer en hoogwaardige culturele activiteiten. In het seizoen klinkt de muziek ononderbroken en staan er elke avond bekende artiesten op het podium.
 
Ylläs – De magie van de zeven bergen
Een met de natuur. Ylläs biedt reizigers een rustige natuurlijke omgeving en activiteiten in de juiste proporties. De zeven bergen in het gebied bieden een natuurlijke arena om de omgeving te ervaren - de boomloze heuveltoppen zorgen voor een unieke sfeer. De hooglanden van Ylläs zijn een ideale locatie voor reizigers die waarde hechten aan de ruwe schoonheid en unieke kenmerken van de wildernis.
 
Het gebied rondom Ylläs bestaat uit zeven hoogvlakten en twee originele Lapse dorpen. Op 718 meter hoogte is de Ylläs berg zelf een van de hoogste bergen in Lapland. Het dorp Äkäslompolo is gelegen aan de noordelijke kant van de Ylläs berg en het dorp Ylläsjärvi aan de zuidelijke kant.

Ja, ik wil ook de wintersport bedrijfsuitje mogelijkheden van Lapland verkennen!

Direct meer weten over een bedrijfsuitje naar Lapland:
Bel met: +31 (0)13 8000 223
Mail met: golapland@golapland.nl