De reis is de bestemming
 

Lapland, de reis is de bestemming

GoLapland biedt u incentivetrajecten naar Lapland die uw medewerkers echt motiveren en stimuleren. De ultieme beloning voor het behalen van doelen en targets. Het traject daarnaar toe noemen we de incentive campagne. De uiteindelijke beloning is de incentivereis naar Lapland.
 

Van idee naar beleving

De kracht van...

De kick-off
De incentive campagne richt zich met name op de communicatie. Doelstelling van de campagne is dat de deelnemers betrokken, gemotiveerd en geprikkeld worden voor de beloning: de reis naar Lapland. De incentive campagne begint met een startpunt, de kick-off. Er kan een speciale slogan en of een logo voor de campagne ontwikkeld worden. Ook kan er een nieuw product gelanceerd worden.

Communicatie
Bij een target is het van belang dat de deelnemers geprikkeld en gemotiveerd blijven. Het continue communiceren van de tussentijdse scores of resultaten ter bevordering van de interactie is hierbij van uiterst belang. Internet, nieuwbrieven en social media zijn hier een perfect medium voor. GoLapland kan u ook hierbij volledig ontzorgen.

Prikkelende werking

Teasers

Teasers, ook wel kleine presentjes, tijdens de campagne hebben een prikkelende werking en zorgen ervoor dat de betrokkenheid van uw deelnemers nog groter wordt. Teasers hebben vaak een link met uiteindelijke beloning van de reis, de incentive. Bij Lapland kun je denken aan bijvoorbeeld een muts, trui of paar handschoenen.

Incentive campagnes is echt maatwerk. GoLapland verzorgt complete incentive campagens op maat.
Direct contact 013 - 8000 223