De reis is de bestemming
 

Lapland, de reis is de bestemming

GoLapland biedt u incentivetrajecten naar Lapland die uw medewerkers echt motiveren en stimuleren. De ultieme beloning voor het behalen van doelen en salestargets. Het traject daarnaar toe noemen we de incentive campagne. De uiteindelijke beloning is de incentivereis naar Lapland. Lees hier meer over incentives »
 

Van idee naar beleving

De kracht van...

De kick-off
De incentive campagne richt zich met name op de communicatie. Doelstelling van de campagne is dat de deelnemers betrokken, gemotiveerd en geprikkeld worden voor het behalen van de doelen en hiermee de beloning: de reis naar Lapland. De incentive campagne begint met een startpunt, de kick-off. Er wordt een speciale slogan en logo voor de campagne ontwikkeld welke ingezet wordt tijdens de interne- (en externe) communicatie.

Communicatie
Bij een target is het van belang dat de deelnemers geprikkeld en gemotiveerd blijven. Het continue communiceren van de tussentijdse scores of resultaten ter bevordering van de interactie is hierbij van uiterst belang. Internet, nieuwsbrieven en social media zijn hier een perfect medium voor. GoLapland kan u ook hierbij volledig ontzorgen.

Prikkelende werking

Teasers

Teasers, ook wel kleine presentjes, tijdens de campagne hebben een prikkelende werking en zorgen ervoor dat de betrokkenheid van uw deelnemers nog groter wordt. Teasers hebben vaak een link met de uiteindelijke beloning van de reis, de incentive.

Bij Lapland kun je denken aan bijvoorbeeld een muts, trui of een paar handschoenen voorzien van het bedrijfslogo of de naam van de deelnemer. Incentive campagnes zijn echt maatwerk. GoLapland verzorgt complete incentive campagnes op maat.

Ontdek de mogelijkheden voor uw reis »

Meer weten?

Direct contact

Heb je nog vragen of wil je direct graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een magische reis naar Lapland? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij komen binnen 24 uur bij je terug met een voorstel op maat! Bellen kan ook: +31 (0)13 8000 223.

Direct contact 013 - 8000 223