GoLapland referenties
 

De klant aan het woord

GoLapland is een product van WYT_Keep Exploring. De incentive- en groepsreis specialist. De incentive reizen, leiderschap reizen en de vitaliteit reizen van WYT_Keep Exploring garanderen ‘life time experiences’ voor mens, team en organisatie. Met blijvend resultaat. Aan het andere eind van de wereld of om de hoek.
 

Team incentive Lapland

Bestemming: Saariselkä - Fins Lapland

Maart - 28 deelnemers
''Via internet kwamen we op GoLapland terecht, na een eerste gesprek met Jeroen was de keuze direct gemaakt: Dit gaan we doen, het wordt Lapland! Het mooiste vonden we dat Jeroen, die de incentive voorstelde, ook daadwerkelijk zelf mee op reis gaat. Lekker korte lijnen. We werden compleet ontzorgd tijdens onze reis, heerlijk dat alles voor je geregeld wordt zodat je zelf kan focussen op genieten, en dat is zeker gelukt.

We zijn vrijdagochtend vertrokken en zondagavond teruggekomen, dit omdat we slechts maximaal 1 dag de zaak kunnen sluiten. Sneeuwscooteren, ijsvissen, slapen in luxe Aurora Cabins met glazen plafond, rijden met Husky’s... het zat er allemaal in. Vooraf dacht ik dat het te kort zou zijn, echter dit bleek niet het geval. De dagen worden maximaal benut en uitslapen doen we wel weer als we terug zijn! Samengevat: Topervaring met GoLapland.''

Dennis de Vries
Managing Director

EMEA sales meeting Lapland

Bestemming: Levi /Kittila - Fins Lapland

Februari - 24 deelnemers
“In one word: WONDERFUL! The environment of Kittila, the activities (husky and scooter safari, ice fishing, ice restaurant) were beautiful and exiting. Big applause for the organization (Jeroen), all went very smoothly from beginning to end. This was a superb way to combine our quarterly management meeting with Nordic pleasures. Highly recommendable.

Thank you Jeroen van de Kerkhof for your very professional guidance and GoLapland for this amazing experience.".

Patricia Privé
International Office Manager

Groepsreis naar Lapland

Bestemming: Ivalo - Fins Lapland

December - 14 deelnemers
“De trip is echt perfect verlopen, iedereen is dol enthousiast en de meeste moeten nog bijkomen van wat hun overkomen is. Jouw rol heb je perfect ingevuld. Precies zoals ik het voor ogen had".

Rene Admiraal

Incentivereis (resellers incenctive) naar Fins Lapland

Bestemming: Rovaniemi

4 dagen-3 nachten, februari - 15 deelnemers
Beste GoLapland team,
Hi Jeroen, echt mijn complimenten, het was een van de best georganiseerde trips ooit. Bij de volgende incentive trip sta je zeker boven aan het lijstje. Nogmaals bedankt voor de mooie dagen, voor mij onvergetelijk, en tot de volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Johan Hereijgers

Bekijk hier de filmcompilatie van deze reis: 4 dagen, 3 nachten Fins Lapland, februari 2016

Incentivereis (jubileumreis in combinatie met strategische sessie en teambuilding)

Bestemming: Saariselka en Nellim - Fins Lapland

April - 8 deelnemers
Beste GoLapland team,
Wij hebben met ons team een fantastische trip naar Lapland gemaakt om stil te staan bij ons tienjarig bestaan en samen naar de toekomst te kijken. Erg mooi, action-packed programma in een prachtige omgeving. Jeroen was een geweldige reisleider die alles op rolletjes deed lopen. Hij deed soms graag mee met de gezelligheid, maar verstond ook de kunst om soms goed op de achtergrond te blijven om ons eigen groepsproces de ruimte te geven. Erg positieve ervaring. Ik zou het iedereen aanraden.

Met vriendelijke groet,
Idgar van Kippersluis

Bekijk hier de filmcompilatie van deze reis: 5 dagen, 4 nachten Fins Lapland, einde van het seizoen, april 2015.

Incentivereis (met distributeurs, dealers en resellers van een grote landelijke ICT organisatie)

Bestemming: Rovaniemi - Fins Lapland

Februari - 14 deelnemers
Beste Jeroen,
Wat een geweldige reis hebben we met GoLapland ervaren. 4 dagen op pad en in een continue flow van activiteiten en ervaringen. Het vertrouwen en de samenwerking zijn enorm gegroeid! Dank voor jou professionaliteit vooraf en tijdens de reis.

Met vriendelijke groet,
Wael Rajeb

Bekijk hier de filmcompilatie van deze reis. Met o.a. een overnachting in het beroemde SNOW hotel.

Incentivereis bank

Bestemming: Saariselka - Fins Lapland

Maart - 15 deelnemers
Hoi Jeroen,
GoLapland heeft ervoor gezorgd dat onze reis in Lapland een waar avontuur is geworden met een reeks van ‘WOW’ momenten. Een totaalprogramma waarin je in een korte tijd veel indrukken van de omgeving opdoet. Absolute must is de off road sneeuwscooter tocht. Lapland is gaaf! GoLapland zorgt dat je verblijf meer dan geweldig wordt!

Met vriendelijke groet,
Adriaan van Dortmont

Jubilieum groepsreis naar Lapland

Bestemming: Ivalo - Fins Lapland

Februari - 11 deelnemers
“Ter ere van het 5 jarig bestaan van ons bedrijf waren wij op zoek naar een unieke ervaring.
GoLapland heeft deze onvergetelijke ervaring voor ons gerealiseerd. Zij hebben ons geleid naar het ‘echte’ Lapland, koud, primitief, maar vooral onwaarschijnlijk mooi.
Nu twee maanden later merken we dat er geen betere binding is tussen mensen, dan gedeelde ervaringen. We hebben met deze reis niet alleen ons jubilea gevierd, maar ook de basis gelegd voor het komende lustrum.”

Bart van Onzen - Partner en consultant bij CPMview

Europese Incentivereis naar Zweeds Lapland
(resellers uit 6 verschillende landen)

Bestemming: Kiruna - Zweeds Lapland

4 dagen, februari - 14 deelnemers
Naar aanleiding van deze reis vroegen we de deelnemers om hun reacties. Wij zijn er stil van. Lees hieronder hun bevindingen:
  • "Icy clear water, snowy white landscape, chilly temperature, cuddly sleigh dogs, lovely reindeers, simply beautiful Lapland"
  • "It was a trip, which it is not possible to exceed! Great nature and a lot of fun!"
  • "A very nice, exiting weekend with nice partners and colleagues. Very well organized with extraordinary, unforgettable activities."
  • "Once-in-a-lifetime experience!"
  • "An Amazing and extraordinary environment and time!
Bekijk hier de filmcompilatie van deze reis.

Incentivereis Leverancier van slaapsystemen

Bestemming: Saariselka - Fins Lapland

Februari - 16 deelnemers
In februari zijn met een groep van 16 personen onder begeleiding van Go Lapland naar het fantastische noorden van Fins Lapland gegaan. Wat een belevenis. Pas bij terugkomst besefte ik pas wat we allemaal hebben meegemaakt. Op de locatie zelf ging alles in een flow voorbij. We gingen van de ene activiteit door naar de volgende, zonder dat er een gevoel van druk of haast bij kwam kijken. De meerwaarde van het laten organiseren werd mij meer dan duidelijk door deze perfecte koppeling en integratie van de activiteiten. Ik kan niet anders zeggen, dan dat het een onvergetelijke ervaring was, een grote pluim voor de organisatie!

Met vriendelijke groet,
Thijs van der Hilst

Incentivereis communicatie bureau

Bestemming: Saariselka - Fins Lapland

Maart - 24 deelnemers
Afgelopen maart heb ik een Lapland reis mogen beleven waar ik al lang naar had uitgekeken en welke al veel langere tijd op mijn verlanglijstje stond om ooit te mogen maken. Kort door de bocht genomen is het een fantastische ervaring geworden. De reis is op zich al een bijzonderheid, je passeert immers de poolcirkel en landt op Europa’s meest Noordelijk gelegen vliegveld. Hoewel de trip maar 4 dagen duurde was het gevoel op het einde alsof ik 8 dagen was weggeweest. Dat was met name te danken aan het zeer complete programma dat we met z'n allen hebben doorlopen. Knap geregeld door onze reisleider Jeroen, om alles zo naadloos en natuurlijk in elkaar over te kunnen laten lopen. Het voelde als vanzelfsprekend dat de sneeuwscooters al voor ons klaar stonden, terwijl we net uit het vliegtuig waren gestapt. Absurt natuurlijk want krijg het maar eens geregeld als je het allemaal zelf moet doen. Complimenten dus voor de organisatie van Go Lapland en met name Jeroen van de Kerkhof die ons in 4 dagen heel veel van al het mooie en bijzondere van Lapland heeft laten zien, beleven maar ook proeven en smaken. Super!

Ruud Teeuwen - Communicatie bureau

Project organisatie bureau

Bestemming: Saariselka - Fins Lapland

Februari - 16 deelnemers
We zijn begin 2012 met 16 personen naar Fins-Lapland gegaan. Door de uitgebreide briefings vooraf werd je al helemaal meegenomen in de sfeer en kon je er echt naar toe leven. De ‘-25 graden’ mailtjes en ‘wat zal het koud zijn’, waren dan ook niet van de lucht. Na een uitgebreide en bijzondere ontvangst op Schiphol waren we klaar voor de unieke reis. Er was tot in de kleinste detail aan alles gedacht. Eenmaal aangekomen krijgt ‘loslaten’ een nieuwe betekenis en beland je in een totaal andere wereld. De Lapland reis was een continue aaneenschakeling van bijzondere, mooie, uitputtende en unieke ervaringen. Jeroen: bedankt voor de professionele en gezellige begeleiding en je hebt niks teveel gezegd over deze Lapland reis!

Esther IJzer - Bureau voor project organisatie

Incentive Lapland reis Makelaardij

Bestemming: Saariselka - Fins Lapland

Maart - 15 deelnemers
Lapland in maart van dit jaar zijn we met een 15 collega’s voor een korte trip naar Lapland geweest. Een reis die ik altijd al wilde maken. Echter nooit geboekt omdat ik dacht dat deze niet geschikt was om enkel met mijn partner te maken. Met een groep was helemaal gaaf, echter had dit ook prima met z'n tweeën gekund..

Het toffe van de reis is, dat we in vier dagen zijn getrakteerd op een aaneenschakelingen van de activiteiten die je in een dergelijk land gemaakt wilt hebben. Dit begint al op de avond dat je op het vliegveld aankomt: gelijk omkleden en de sneeuwscooter op om (in het donker) naar de eerste locatie te gaan. Slapen in een blokhut met eigen open haard, sleehonden, wakvissen, slapen in iglo's, 's avonds kampvuur in de tipitent etc etc. Alles komt aan bod.

Dit in een goed doordacht programma, waarvoor dank aan Go Lapland

Een indrukwekkende reis in een even indrukwekkend land. Als ik aan Lapland denk, zie ik het volledig witte landschap voor me, kanalen die in de winter de snelweg vormen voor de sneeuwscooters (jawel, inclusief bewegwijzering) met toch wel als mooiste herinnering de sledehonden. Met z'n tweeën op een slee met zes enthousiaste honden er voor was keurig aan het einde van het programma ingepland: het beste voor het laatste dus. Goed Lapland programma, perfect geregeld!

Remco Olden - Makelaardij

Netwerk Lapland reis

Bestemming: Saariselka - Fins Lapland

Februari - 24 deelnemers
Jeroen,

Complimenten voor jullie voor deze fantastische Lapland reis!!! Zo maak ik nog eens wat mee. Koud in temperatuur, warm in gevoel, mooie foto's, fijne groep !!! Kijk al uit naar volgende trip !!!!!!!( Kamelen zijn ook leuk)!

Bennie van Zandvoort

Netwerk Lapland reis

Bestemming: Saariselka - Fins Lapland

Februari - 24 deelnemers
Lieve Jeroen, Ondanks dat ik wel eens de weg kwijt was, slecht in moppen ben, niet goed slaap op houten planken, de ijspegels aan mijn neus hingen, de stoom af en toe uit mijn oren kwam, er soms een beer in de iglo lag, en iemand die nooit stopt met praten, ik niet transpireerde in de sauna maar wel in de iglo, ik zo'n ervaren langlaufer ben, de Lapse mannen naar zalm ruiken maar wel goed dansen, de honden poep geur nog ruik, ik af en toe een boom niet zag, we 6 manke honden hadden, mijn broek de laatste dag niet meer dicht kon, heb ik van iedere seconde tijdens de Lapland reis intens genoten!!!

Van de natuur de rendieren de honden de lappen de haardvuurtjes de begeleiding en vooral de gezelligheid samen! Super bedankt allemaal dat jullie mij zo hartelijk en warm hebben ontvangen in de groep. Ik zal deze Lapland reis nooit meer vergeten!

Ik hoop jullie allemaal weer snel te zien!

Femke van Lee

Netwerk Lapland reis

Bestemming: Saariselka - Fins Lapland

Februari - 8 deelnemers
Daar gaan we dan 8 eigenwijze ondernemers die houden van een uitdaging, avontuur en veel lol.De organisatie in handen van Go Lapland, dus we gaan weer wat speciaals beleven. Een team van Jeroens gaat ons coachen om aan alles, met veel enthousiasme deel te nemen. EN DAT IS ZE GOED GELUKT. In een tijdsbestek van 4 dagen (incl de reis) hebben we alles mogen beleven wat je kunt bedenken bij - 38 graden. Op de eerste plaats natuurlijk de enorme kou. Gehuld in lagen kleding , een beschermende overal ,veel sokken en snowboots begint ons avontuur op een donkere weg naar onze eerste bestemming.We komen los. Angst, kou, plezier, overwinning, samenwerking en opwinding wisselen elkaar in een rap tempo, waardoor gelijk een saamhorigheidsgevoel ontstaat.

De afwisseling in het Lapland activiteiten programma, de verscheidenheid van overnachtingslocaties en restaurants houden de spanning en verrassing erin bij het hele team. Warme punch in een Ice bar, slapen in een iglo, ijsvissen, langlaufen, sneeuwscooteren, sleehonden rennen en de meest uitzonderlijke blokhutten bezocht en dat alles in 84 uur.

Dank jullie voor het geweldige avontuur!

Jacky van Ray
Direct contact 013 - 8000 223