Verzekeringen
 

Verzekeringen

GoLapland werkt samen met de Europeesche. Hierdoor bent u altijd goed verzekerd en kunt u met een gerust hart op reis naar Lapland.
Vragen? Neem contact met ons op »
 

Topdekking & wintersportdekking

Reisverzekering

Kortlopend en compleet. De perfecte reisverzekering met ruime dekking voor een onbezorgde Laplandreis.

Groepsannuleringsverzekering
Naast de bestaande risico’s hebben groepen nog het risico dat de groep mogelijk als geheel zal willen annuleren als een van de deelnemers zelf door ernstige zieke, ernstig ongeval letsel of door overlijden nier mee kan reizen. Dat extra risico kan worden mee verzekerd met een zogenaamde groep annuleringsverzekering. Deze verzekering wordt op aanvraag door GoLapland afgegeven.

Sneeuwscooterverzekering
Bij het sneeuwscooteren geldt er een eigen risico bij casco schades. Helaas dekt uw verzekeraar dit eigen risico niet zodat u voor een vervelende verrassing kunt komen te staan. Samen met de Europeesche heeft GoLapand hier speciaal een verzekering voor ontwikkeld: de sneeuwscooterverzekering. Voor slechts een minimaal bedrag per bestuurder, is het eigen risico gedekt en stapt u met een gerust hart op de sneeuwscooter! Check de laatste stand van zaken inzake de sneeuwscooterverzekering op de website van de Europesche of neem contact op met GoLapland.

Goed verzekerd op pad

Annuleringsverzekering

Annuleringsverzekering
Met de Kortlopende-Annulering bent u goed verzekerd als u uw reis wilt annuleren. Niet alleen de kosten van de annulering zijn gedekt, ook de kosten van de ongebruikte reisdagen. Dus mist u een deel van uw reis, bijvoorbeeld omdat uw vliegtuig vertraging heeft? Dan ontvangt u van de Europeesche een vergoeding voor iedere dag dat u geen vakantie heeft kunnen vieren. Met de uitbreiding Garantie-Annulering krijgt u de hele reissom terug als u halverwege uw vakantie onverhoopt terug naar huis moet.

Bent u al doorlopend verzekerd?
Raadpleeg bij uw annuleringsverzekering op de polis even uw maximale verzekerde reissom. In veel gevallen is deze namelijk lager dan uw reissom en het zou jammer zijn als u voor onverwachte vervelende verrassingen komt te staan. En denkt u bij uw reisverzekering aan een wintersportdekking?

Meer weten?

Direct contact

Heb je nog vragen of wil je direct graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een magische reis naar Lapland? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij komen binnen 24 uur bij je terug met een voorstel op maat! Bellen kan ook: +31 (0)13 8000 223.

Direct contact 013 - 8000 223