Over Lapland
 

Lapland, een unieke belevenis in een magisch winterlandschap

Lapland staat bekend om het onuitputtelijke natuurschoon, de rust en de ruimte. Maar het is ook een perfecte bestemming voor meetings, congressen en seminars. Of wat dacht u van een fantastische incentivereis, een unieke groepsreis of als wintersportbestemming. Vraag een vrijblijvende offerte aan »
 

Mysterieus, verrassend en avontuurlijk

Ontdek Lapland

Mysterieus Lapland
Lapland is het gebied rond en boven de poolcirkel en ligt in zowel in Noorwegen, Zweden als Finland. Slechts 350.000 mensen wonen hier permanent op een oppervlakte van acht keer groter dan Nederland. Het is het land van rendieren en de Sami, de oorspronkelijke - en kleurrijke - bewoners. Het uitgestrekte, mysterieuze landschap met eindeloze sneeuwvlaktes, witbevroren bossen , meren met metersdik ijs en de grote contrasten tussen licht en donker in de seizoenen, maken een bezoek aan Lapland tot één grote ontdekkingsreis. Stap maar in voor een spectaculaire reis per sneeuwscooter dwars door het witte landschap, of in een authentieke slee achter een span husky's of een rendier. Alles kan! Een belevenis als Lapland vind je nergens anders.

Verrassende accommodaties
Midden in het witte landschap van Lapland liggen ineens heel bijzondere accommodaties, die veilig en gemakkelijk per vliegtuig te bereiken zijn. Lapland kent een verrassend goed aanbod aan accommodaties. Van hotel tot blokhut: uw gasten hebben alle keus. Ook de culinaire voorzieningen zijn van hoog niveau, met een brede selectie aan restaurants.

Ook naar Fins- of Zweeds Lapland? »

Betoverend natuurgebied

Het hoge Noorden

Avontuurlijke en actieve winters
In de winter kleuren de groene naaldwouden en blauwe meren van Lapland geheel wit. Het besneeuwde landschap vormt het panorama voor wintersporters en liefhebbers van avontuurlijke reizen in Scandinavië. In verschillende delen van Lapland, zoals Pallas en het Yllästunturi nationaal park, liggen prachtige wandelpaden, die ook toegankelijk zijn in de winter. Met sneeuwschoenen kun je gemakkelijk lopen over de witte vlakten. En er zijn uiteraard voldoende mogelijkheden tot skiën, snowboarden en langlaufen in de uitgestrekte gebieden van het Noorden.

Betoverend natuurgebied: Inarimeer
In Zweden en Noorwegen heeft Lapland meer bergen en is de natuur ruiger dan in Fins Lapland. GoLapland organiseert de meeste reizen naar Fins Lapland. Bijvoorbeeld naar het Inarimeer in het noorden van Finland. Een betoverend natuurgebied met meer dan 3.000 beboste eilanden, glinsterende meren en moerassen. Het natuurlijke leefgebied van veel vissen, trek- en waadvogels, maar ook van elanden en lynxen. De oevers van het meer duiken bij het wateroppervlak 100 meter recht omlaag de diepte in. Volgens de locals is dit meer dan ook even diep als lang.

Ook samen met uw team op incentive naar het hoge Noorden?
Neem gerust contact met ons op en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. We adviseren u graag over de mogelijkheden en stellen graag een op maat gemaakt programma voor u samen.

Neem contact op »

Meer weten?

Direct contact

Heb je nog vragen of wil je direct graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een magische reis naar Lapland? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij komen binnen 24 uur bij je terug met een voorstel op maat! Bellen kan ook: +31 (0)13 8000 223.

Direct contact 013 - 8000 223