Over GoLapland – GoLapland
 

Voor de authentieke Lapland ervaring

Bij GoLapland organiseren wij belevingen, ‘once in a life time experiences’ op een bestemming die altijd tot de verbeelding zal blijven spreken van ieder mens: the land of the White gold - Lapland. Met meer dan 300 reizen, 15 jaar reis- en evenementenervaring verzorgen wij een verrassend en inhoudelijk zeer sterk (activiteiten)programma
 

Specialisme en samenwerking

Op reis met GoLapland

GoLapland is onderdeel van WYT_Keep Exploring, dé incentive- en groepsreisspecialist. De incentive reizen, leiderschapsreizen en de vitaliteitsreizen van WYT_Keep Exploring garanderen ‘once in a life time experiences’ met blijvend resultaat. Naar het andere eind van de wereld of om de hoek.

GoLapland omdat: GoLapland biedt u een verrassend en inhoudelijk sterk activiteitenprogramma, mede dankzij onze nauwe samenwerking met lokale profesionele leveranciers die u het echte authentieke Lapland laten zien.

Wilt u ook uw team, collega's, relaties, dealers of klanten op deze unieke ervaring trakteren? GoLapland!

Neem contact op »

Once in a life time experience

Wij geloven dat:

  • Je een land, volk en cultuur het beste ontdekt door ze actief te ervaren.
  • Een team groeit door gezamenlijk dingen te ondernemen en buiten de geijkte paden te treden.
  • Je als individu in dat team groeit en persoonlijk leiderschap ontwikkelt via zelfreflectie, bewustwording, vertrouwen en een positieve benadering.
  • Echte klantenbinding ontstaat door gezamelijk iets te ondernemen, door elkaar echt te leren kennen.
  • Je het team pas echt beloont door ze vooruitgang te bieden, the possibility to grow!

Ook naar Lapland:
Bel met: +31 (0)13 8000 223
Mail naar: golapland@golapland.nl

Once in a life time experience

Hoe doen we dat?

Avontuurlijke en actieve winters
Door de reizen naar Lapland zo samen te stellen dat je letterlijk en figuurlijk de mentale en fysieke grenzen opzoekt en verruimt. Onder professionele begeleiding op zowel mentaal als fysiek vlak faciliteren we activiteiten vanuit een heldere open mindset.

Door met lokale spelers/partners in Lapland te werken, beschik je over de beste en meest up to date informatie, maak je gebruik van eeuwenoude lokale kennis, ontmoet je de authentieke Lappen (Samen) en sta je bij de bron van dit prachtige land.

GoLapland is bovendien concurrerend in de markt vanwege het ontbreken van diverse tussenschakels.

Wij willen alleen het beste voor u als klant

De Specialist

GoLapland is dé specialist voor uw incentivereis, dealerreis of personeelsreis: GoLapland ontwikkelt een reis voor en onvergetelijke ervaring en verzorgt alles tot in de puntjes. Van reservering tot check-dubbelcheck en vooral voor de beste zorg voor alle deelnemers. Die worden in de watten gelegd, hoeveel geplande ontberingen de reis verder misschien ook mag bevatten.

Een incentive is een managementinstrument, mits goed ingezet, dat kan gebruikt worden om de medewerkers en klanten te stimuleren een doel te bereiken.

Zelf Lapland ervaren »

WYT Incentive Travel

GoLapland is een product van WYT Keep Exploring. De incentive reizen van WYT garanderen ‘life changing experiences’ voor mens, team en organisatie. Met blijvend resultaat. Aan het andere eind van de wereld of om de hoek

Gepassioneerd en ervaren

Evenementen en incentivereizen wereldwijd

De incentive reizen, leiderschap reizen en de vitaliteit reizen van WYT_ garanderen ‘life changing experiences’ voor mens, team en organisatie. Met blijvend resultaat. Aan het andere eind van de wereld of om de hoek.

WYT_ (spreek uit ‘weit’), staat voor Walk Your Talk*. Doe wat je zegt. Daar hebben we aan toegevoegd: Keep Exploring. Mensen groeien door samen buiten de geijkte paden te treden. Door hun grenzen te verleggen worden ze samen sterker en staan open voor veranderingen.

Meer weten over WYT Incentive Travel:
Bel met: +31 (0)13 8000 223
Mail naar: explore@wyt.nl
Bekijk de website: www.wyt.nl

Direct contact 013 - 8000 223