Over GoLapland – GoLapland
 

Voor de authentieke Lapland ervaring

Met meer dan 300 reizen, 15 jaar reis- en evenementenervaring verzorgen wij een verrassend en inhoudelijk zeer sterk (activiteiten)programma
 

Specialisme en samenwerking

Voor de authentieke Lapland ervaring

GoLapland is onderdeel van WYT_Keep Exploring, dé incentive- en groepsreisspecialist. De incentive reizen, leiderschapsreizen en de vitaliteitsreizen van WYT_Keep Exploring garanderen ‘once in a life time experiences’ met blijvend resultaat. Naar het andere eind van de wereld of om de hoek.

GoLapland omdat: GoLapland biedt u een verrassend en inhoudelijk sterk activiteitenprogramma, mede dankzij onze nauwe samenwerking met lokale profesionele leveranciers die u het echte authentieke Lapland laten zien.

Wilt u ook uw team, collega's, relaties, dealers of klanten op deze unieke ervaring trakteren? GoLapland!

Wij staan voor u klaar
Bel met: +31 (0)13 8000 223
Mail naar: golapland@golapland.nl

Wij willen alleen het beste voor u als klant

De Specialist

GoLapland is dé specialist voor uw incentivereis, dealerreis of personeelsreis: GoLapland ontwikkelt een reis voor en onvergetelijke ervaring en verzorgt alles tot in de puntjes. Van reservering tot check-dubbelcheck en vooral voor de beste zorg voor alle deelnemers. Die worden in de watten gelegd, hoeveel geplande ontberingen de reis verder misschien ook mag bevatten.

Een incentive is een managementinstrument, mits goed ingezet, dat kan gebruikt worden om de medewerkers en klanten te stimuleren een doel te bereiken.

Zelf Lapland ervaren:
Bel met: +31 (0)13 8000 223
Mail naar: golapland@golapland.nl

Direct contact 013 - 8000 223