Spitsbergen, IJsland en Groenland
 

Spitsbergen, IJsland en Groenland

GoLapland is een product van WYT_Keep Exploring. WYT_Keep Exploring is de incentive specialist op het gebied van Poolreizen en andere Arctische incentivereizen. We hebben een specialisme opgebouwd naar gebieden als Fins- en Zweeds Lapland, IJsland, Groenland, en Spitsbergen. Lees wat onze klanten over ons zeggen »
 

Incentivereis

Bestemming Spitsbergen

Spitsbergen (Noors: Svalbard; Russisch: Шпицберген, Sjpitsbergen) is een eilandengroep (archipel) in de Noordelijke IJszee, zo’n 565 km ten noorden van Noorwegen, die uit drie grotere en een tachtigtal kleine eilanden bestaat. De eilandengroep maakt sinds 1920 met een apart statuut deel uit van het koninkrijk Noorwegen.

Een incentivereis naar Spitsbergen is een droomreis voor iedereen. Een once in a lifetime arctic experience. Treed in de voetsporen van legendarische poolreizigers als Willem Barentsz en Roald Amundsen en reis naar de meest noordelijke en nog bewoonde plek ter wereld: Spitsbergen. Tijdens de incentivereis op Spitsbergen maakt u dagtochten door een fascinerend landschap van sneeuw, ijs en gletsjers. Een expeditie naar de rand van het echte noordpoolgebied. Met een beetje geluk ziet u zelfs een ijsbeer.

Lees meer »

Incentivereis

Bestemming IJsland

Een incentivereis naar IJsland. Op slechts op 3 uurtjes vliegen van Nederland ligt IJsland. IJsland is een bijzonder land met een indrukwekkende natuur; gletsjers en gletsjermeren met grote ijsschotsen, vulkanische landschappen, lava grotten, actieve geisers, grote watervallen etc. Bovendien is het één van de weinige plekke ter wereld waar het splitsen van twee tektonische platen zichtbaar is, dit is duidelijk te zien is bij Þingvellir, een magische plek. Trakteer je relaties of je eigen team op deze indrukwekkende incentive bestemming.

Lees hier meer over een incentivereis naar IJsland.
Of bekijk het filmpje hiernaast >>>

Incentivereis

Bestemming Groenland

Met Groenland als incentive bestemming geef je het team of je relaties pas echt de ‘once in a lifetime exprience’ cadeau. Deze bestemming en dit tevens grootste eiland ter wereld is voor maar liefst 85% bedekt met ijs en kent het grootste beschermde natuurgebied op aarde. Enorm indrukwekkende bestemming voor een groepsreis naar Groenland.

Boek direct »

Meer weten?

Direct contact

Heb je nog vragen of wil je direct graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een magische reis naar Lapland? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij komen binnen 24 uur bij je terug met een voorstel op maat! Bellen kan ook: +31 (0)13 8000 223.

Direct contact 013 - 8000 223