Wat is een Lapland incentive reis
 

Wat is een Lapland incentive reis

Een incentive reis naar Lapland kunt u gebruiken om medewerkers en klanten te stimuleren een doel te bereiken. Een beloning voor het behalen van bepaalde doelstellingen, maar ook om de lancering van een nieuw product of een ontwikkelingstraject kracht bij te zetten.

Van 4 tot 250 gasten: de incentive reizen naar Lapland laten altijd een onvergetelijke indruk na en vormen een startpunt voor het verstreken van uw relatie met klant of medewerker.
Neem contact op voor een eerste kennismaking »
 

Voor medewerkers en relaties

Een stevige basis voor toekomstig succes

Waardering en toekomstig succes
Een team groeit door gezamenlijk dingen te ondernemen en buiten de geijkte paden te treden. Met een incentive reis van GoLapland toont u uw medewerkers en relaties uw waardering en legt u een stevige basis voor toekomstig succes. Bijvoorbeeld met een effectief programma voor persoonlijke groei en persoonlijk leiderschap.

Tot in de puntjes verzorgd
Samen met u zorgt GoLapland dat uw wensen vertaald worden naar een incentive reis die tot in de puntjes verzorgd is en uw verwachtingen overtreft. GoLapland gaat niet voor ‘Good’ maar alleen voor ‘Great’!

Wat onze klanten over ons zeggen »

Precies zoals u het wilt

Maatwerk van begin tot eind

Incentive campagnes met als uiteindelijke beloning de incentive reis naar Lapland, zijn echt maatwerk. GoLapland verzorgt desgewenst het complete traject. De incentive campagne richt zich vooral op de communicatie, zodat deelnemers betrokken, gemotiveerd en geprikkeld worden voor de beloning: de reis naar Lapland.

Voor GoLapland houdt uw incentive reis niet op bij terugkeer op Nederlandse bodem. Achteraf kijken we samen met u en de deelnemers terug op de incentive reis: wat hebben we geleerd, wat haalt iedereen uit deze trip, hoe kun je dat vasthouden?

Gun uw medewerkers of relaties een echt unieke en onvergetelijke ervaring met een incentive reis naar Lapland. Maak een vrijblijvende afspraak met GoLapland!

Lapland is geen land, Lapland is een beleving

On top of the world

Waarom een incentive reis naar Lapland?
Je waant je in Lapland niet alleen on top of the world, je bent er ook echt! Dan mag tijdens uw incentive reis een bezoekje aan de poolcirkel natuurlijk niet ontbreken. Een hondensledetocht, tocht op een sneeuwscooter of ijsbrekertocht verhogen het teamgevoel. Om daarna te ontspannen in het ijsrestaurant of rondom een knapperend kampvuur. Met overnachtingen in bijzondere accommodaties: van sneeuw of glazen iglo tot houten tipi (kami genaamd) of het indrukwekkende ijshotel. Alles kan, sitting on top of the world.

Wat levert een incentive reis naar Lapland u op?
Het begint met een innoverend, motiverend en inspirerend voortraject met veel voorpret en positieve energie in uw organisatie. Het hoogtepunt is natuurlijk de incentive reis naar Lapland zelf. Wat levert die u op?
  • Resultaat in de vorm van energie
  • Groei (op basis van team, individu, relatie)
  • (Werk)plezier
  • Commitment
  • Loyaliteit
  • Customer intimacy, de beste manier van klantenbinding.

Meer weten?

Direct contact

Heb je nog vragen of wil je direct graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een magische reis naar Lapland? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij komen binnen 24 uur bij je terug met een voorstel op maat! Bellen kan ook: +31 (0)13 8000 223.

Direct contact 013 - 8000 223