Fins Lapland
 

Fins Lapland

Uitdagende incentivereizen naar Fins Lapland; of u nu met 8 of met 250 personen bent. Elke reis van GoLapland naar Fins Lapland is maatwerk. Desgewenst leveren wij een inhoudelijke bijdrage aan het programma. Wij staan graag voor u klaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan »
 

Dichterbij dan u denkt

Een unieke Lapland ervaring

<< Bekijk hiernaast de filmcompilatie van de door ons verzorgde incentivereizen naar Fins Lapland.
  • Een inspirerende locatie voor uw incentive, teambuilding of congres? Met een verblijf in het ijshotel of glazen tipi hebben uw gasten gegarandeerd wat om thuis te vertellen.
  • Unieke wintersport met klantenrelaties of eigen team? Pas op voor de rendieren!
  • Eenmaal op deze avontuurlijke bestemming geweest weet u het zeker: de beste Lapland reis is een gedeelde ervaring waar u samen over na blijft praten.

Ook naar Fins Lapland:
Bel ons: +31 (0)13 8000 223
Mail ons: golapland@golapland.nl

Stel zelf uw reis samen

Maatwerkreis Fins Lapland

Uniek en inspirerend
Bij GoLapland hebben we onze krachten gebundeld met lokale aanbieders in de regio van Kuusamo, Levi, Saariselka, Nellim en Rovaniemi. Dit om voor u onvergetelijke reiservaringen te creëren.

Al onze diensten zijn gebaseerd op lokale tradities, de rijke natuur en de huiselijke sfeer die je overal terug vindt. We bieden hotels, herbergen en hutten als accommodatie aan van hoge kwaliteit. De veiligheid en het comfort zijn altijd gewaarborgd in alle omstandigheden.

Elke reis van GoLapland naar Fins Lapland is maatwerk. Zelf uw groepsreis naar Lapland samenstellen kan ook.

Stel uw eigen teamreis samen »
Lapland team incentive reis "Een grensverleggende
en onvergetelijke ervaring.''

Voorbeeld programma

Incentive Fins Lapland

Het plaatsje Kuusamo, in Lapland is een idyllisch en populair gebied met topklasse diensten. De grootste attractie is zonder enige twijfel de natuur. Hier vindt u het laatste gebied in Europa met een echte uitgestrekte ongerepte wildernis. Het gebied heeft twee grensposten die van Finland naar Rusland leiden. Dit biedt de mogelijkheid om de Russische Karelië te verkennen met zijn bijzondere eigen cultuur en levensstijl. De immense rust van de natuur en de rustieke sfeer van het platteland, gecombineerd met het unieke landschap van Kuusamo Lapland vormen de perfecte ingrediënten voor een geweldig en uniek recept voor fantastische en onvergetelijke ervaringen!

Dag 1

Welkom in WinterWonderland

Wie vanuit het vliegtuig uit je raampje kijkt, krijg je alvast een beeld van de mooie wit-besneeuwde uitgestrekte wildernis. De hectiek van het alledaagse leven verdwijnt als sneeuw voor de zon, zodra u bent geland en op de luchthaven wordt begroet door onze vriendelijke gidsen die de weg leiden naar het echte avontuur. Afhankelijk van het vluchtschema staan er sneeuwscooters – met warme overalls - of een bus klaar om u naar de accommodatie te brengen. Er rest je nu nog één ding: zet je mobiele telefoon uit en laat je zintuigen en verbeelding volop genieten van het echte winter wonderland met het adembenemende Noorderlicht, de heldere sterrenhemel en het fijne poedersneeuw.

We gaan naar de oostgrens, naar familiebedrijf Isokenkäisten klubi aan het rustige en pittoreske helderwatermeer Heikinjärvi, twee kilometer van de Russische grens. De prachtige rustieke huisjes zijn volledig omringd door de stilte en kalmte van de noordelijke natuur. Kies in het knusse restaurant voor een Laps of Russisch driegangen menu.

Dag 2

Ontdek het echte Lapland

We maken met sneeuwscooters een spannende rit richting Ruka. In het begin van de safari rijden we naar de top van de Kuntivaara-heuvel, vanwaar het uitzicht adembenemend is. Je kunt zo ver kunt kijken dat je Rusland kunt zien. Na een kleine 60 kilometers rijden, maken we een stop om ons te storten op een lokale sport ijskarten of ijsvissen. Uiteraard met een verwarmende lunch.

We vervolgen de reis naar het schilderachtige Rukan Salonk, met houten chalets rondom een stil klein meer op slechts 4 km van Ruka Fell. Er is een prachtig houten restaurant waar je verwend wordt met uitstekende lokale gerechten. Ook staan er gezellige barbecue hutten (kota) klaar voor gebruik. Voorafgaand aan het diner is het mogelijk om een speciale high-tec rooksauna en ijssauna te beleven met de groep, een heel bijzondere ervaring! Ondanks dat je ver van de bewoonde wereld bent, zijn de chalets en het restaurant voorzien van een breedband internetaansluiting.

Tijdens de wintermaanden wordt het gebied van Rukan Salonki gesierd door prachtige gebouwen en creatieve beeldhouwwerken van ijs en sneeuw.

Dag 3

Husky safari

Vandaag maak je kennis met twee manieren van echt traditioneel vervoer: huskies en rendieren! Teams van husky’s staan pal voor je deur van je chalet te wachten. De adembenemende husky route voert je uiteindelijk naar een rendierenboerderij. De rendieren nemen iedereen voor een rit van 1,5 kilometer mee, waarbij je lekker comfortabel in de slee kan zitten. Aan het einde van de rendierenrit, is er koffie / thee, zoet gebak en worstjes waarvan genoten kan worden bij een lekker verwarmend vuurtje

Later in de middag is er een korte transfer naar de wit besneeuwde Pyhävaara-heuvel. Hier krijgt iedereen sneeuwschoenen onder gebonden om de 3 kilometer lange Pyhävaara-heuvel op te wandelen. Op de top van de heuvel staat een oeroude heilige steen: de Grote Seita. Twee eeuwen geleden duwden strijdlustige schurken de Grote Seita over de klif, in het Pyhävaara meer, in de ijdele hoop om zijn macht te wissen. Vandaag de dag is het een heilige plaats voor de Samí, de enige erkende inheemse bevolking nog overgebleven in Scandinavië. Vanaf de top heb je een prachtig uitzicht over het beroemde meer en zijn mooie omstreken.

Dag 4

Vaarwel Lapland

Op deze laatste dag genieten we van een heerlijk ontbijt van lokale producten in het restaurant beneden. Dan is het tijd voor de transfer naar de luchthaven en om afscheid te nemen van deze buitengewoon geweldige ervaring! Einde van een onvergetlijke incentivereis naar Fins Lapland.

Zelf Lapland ervaren? »

Meer weten?

Direct contact

Heb je nog vragen of wil je direct graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een magische reis naar Lapland? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij komen binnen 24 uur bij je terug met een voorstel op maat! Bellen kan ook: +31 (0)13 8000 223.

Direct contact 013 - 8000 223