Contact opnemen – GoLapland
 

Contact & Info

Voor een leuke vraag zijn we 24/7 bereikbaar. Vooral als het gaat om een inspirerende incentive of ideeën voor een groepsreis naar Lapland. Bel of mail ons gerust, wij helpen u graag verder.
 

Bezoekadres

GoLapland Nederland

U bent altijd welkom bij ons op kantoor voor een kop koffie. Wij komen ook graag persoonlijk naar u toe om nader kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Droogdokkeneiland 14
5026 SR Tilburg
The Netherlands

Telefoonnummer: +31 (0)13 8000 223

Direct: +31 (0)6 26 53 22 56
GoLapland E-mail: golapland@golapland.nl

Algemene voorwaarden & Privacybeleid
De bescherming van uw privacy vinden wij heel belangrijk. Wat gebeurt er met uw persoonsgegevens? Daarover willen we u transparant informeren én controle geven. Om deze reden hebben wij recent ons privacyreglement bijgewerkt om duidelijkheid te geven hoe we uw persoonlijke gegevens beschermen in overeenstemming met de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de EU. Lees hier het privacybeleid van GoLapland. Bekijk hier de algemene voorwaarden van GoLapland.

De reizen van GoLapland zijn ondergebracht bij WYT Global BV, Kamer van Koophandel 50076132. WYT Incentive + events, sinds 2005 uw partner op het gebied van incentivereizen en zakelijke evenementen wereldwijd.

GoLapland is officeel partner van Visit Finland (The official Finland Covention Bureau)

Branchevereniging CLC-Vecta
In het geval dat u een incentivereis afneemt bij GoLapland bent u goed verzekerd! Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging CLC-Vecta. Tegen een premie van 2,5% van de reissom bent u verzekerd voor de meeste (door overmacht) veroorzaakte calamiteiten.

De CLC-Vecta Incentiveverzekering zorgt voor dekking bij bijzondere omstandigheden zoals stakingen of extreem weer. Kort samengevat betekent dit voor onze klanten dat zij in bepaalde (door overmacht) veroorzaakte situaties recht hebben op: annulering of verplaatsing van uw reis, vervangend vervoer en/of vervangend verblijf. Voor meer informatie verwijzen we u naar de Algemene Verkoop- en leveringsvoorwaarden.
Stichting Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators
GoLapland is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators (GGTO). De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op locatie.

Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.

Direct contact 013 - 8000 223