Autorally Lapland – GoLapland
 

Autorally Lapland

In het land van ontelbare rally coureurs, zowel amateurs als professionele coureurs, is het haast vanzelfsprekend dat ook u zich gaat verdiepen in de wereld van waaghalzen.
 

avontuurlijk en spectaculair

Rijden op ijs

Vandaag is het tijd om uw winterrijvaardigheid te testen. Na een korte busrit komt u aan bij een speciaal winter rally parcours te midden van de wildernis. U wordt onderverdeeld in kleinere teams waarna u uitleg krijgt over de basisprincipes van ‘het winterrijden’ in 2 verschillende type auto’s en karts. De snelste coureurs van elk team zullen hun team vertegenwoordigen in de winter kartfinales. De uitslag van deze wedstrijd zal verrekend worden met de behaalde punten van voorgaande teamopdrachten.

Gedurende de dag zal er een lekkere lunch van lokale producten met koffie geserveerd worden in het rally clubhuis. Na deze pijlsnelle strijd is het tijd om weer terug te gaan naar de stad om u klaar te gaan maken voor het diner en de prijsuitreiking.

Rally rijden

Door middel van F-klasse Toyota rally auto’s en BMW’s met spijkerbanden gaat u proberen om te gaan met de moeilijke omstandigheden van het winterrijden. Rijden op sneeuw en ijs is niet bepaald hetzelfde als het rijden thuis, ondanks de speciale spijkerbanden. Onze instructeurs staan de hele dag tot uw beschikking om u te helpen en anderen mogen toekijken en feedback geven op de prestaties terwijl zij wachten op hun beurt.

De rally auto’s en BMW’s met spijkerbanden staan met bulderende motoren te wachten op hun bestuurder. Trotseer de uitdagende winterse rally tracks en optimaliseer je rijkunsten! Leer alles over onder en overstuur op het ijs en in de sneeuw.

Winterkarten

Achter het stuur van een kart kunt u pas echt ervaren wat het is om snelheid te maken door de poedersneeuw op het speciale circuit. Na een paar oefenrondjes zwaait de vlag en de kartkampioenschappen kunnen van start gaan!

Direct contact 013 - 8000 223