Coaching – GoLapland
 

Coaching

Leef en werk naar je volle passie en talentenpotentieel! Door middel van één op één coaching gedurende het voortraject, de reis en na afloop krijgen de deelnemers inzicht in hun potentieel, uitdagingen en valkuilen. Een reis naar Lapland is hier de uitgesproken bestemming voor.
 

Karl Gustav Jung

Wie naar buiten kijkt droomt, wie naar binnen kijkt wordt wakker.

Jezelf leren kennen is een ontdekkingsreis die de nodige ontspanning én inspanning vergt. Durf je te kijken naar jezelf, je kwaliteiten en je valkuilen? Ben je bereid tot zelfreflectie? Wat kom je tegen en hoe ga je hiermee om? Waar kom je vandaan en waar wil je heen? Hoe ziet jouw ontdekkingsreis eruit? Richting geven aan je leven en inzicht krijgen in je gedachten en gevoelens zijn belangrijke factoren wanneer we kijken naar persoonlijke leiderschap. Inzicht hebben in deze factoren maakt dat je de juiste keuzes kunt maken en het effect van je eigen gedrag en communicatie beter gaat begrijpen en beter kunt inzetten.

Tijdens de leiderschapreis vergroot je met Personal Power, onder begeleiding van een ervaren coach, het inzicht in wie je bent, wat je drijft, wat je wilt en wat juist niet. Je komt meer in je eigen kracht te staan en vindt balans vanuit zelfvertrouwen. Je bent beter in staat bewuste keuzes te maken in het verlengde van je persoonlijke doelen. Door je meer bewust te zijn van jezelf ben je beter in staat om je doelen uit te dragen en te bereiken. Jouw persoonlijk leiderschap is je sleutel voor je succes, resultaat en plezier in alle contexten

GoLapland werkt hierin samen met Feedback Training & Consulting
Direct contact 013 - 8000 223