Huskytocht – GoLapland
 

Huskytocht

Huskysafari’s zijn een fenomenaal en onvergetelijk avontuur. Met je eigen slee en een groep honden rijd je dagenlang over witte sneeuwvlakten. Vanuit diverse locaties in Lapland worden er veel huskytochten aangeboden. Na een zware sneeuwscootertocht of een huskysafari kenmerkt een knapperend haardvuur de winterse gezelligheid van Lapland.
 

Samen met de honden een team!

Een onvergetelijke ervaring

Huskysafari’s zijn een fenomenaal en onvergetelijk avontuur. Met je eigen slee en een groep honden rijd je dagenlang over witte sneeuwvlakten. Vanuit Kusamo in Lapland worden er veel huskytochten aangeboden. Na een zware sneeuwscootertocht of een huskysafari kenmerkt een knapperend haardvuur de winterse gezelligheid van Lapland.

Meer over Lapland »

Een fenomenaal en onvergetelijk avontuur

Met de husky's op pad

Voordat de huskytocht begint, bezoekt u meestal een husky farm waar u kunt zien waar de dieren leven. Er worden vaak twee verschillende soorten sledehonden ingezet namelijk de Siberische husky en de Alaskische husky. Hierna krijgt u een korte instructie over het remsysteem en kort hierna begint de tocht...Ready!? Go!

Tijdens de huskytocht voelt u zich volledig een met de natuur en met het adembenemende landschap. Bewonder de vergezichten, de stilte en race met hoge snelheid (25 tot 30 kilometer per uur) door de verse witte sneeuw heen. Je reist door de prachtige natuurgebieden van Lapland en geniet van mooie vergezichten, de verse sneeuw, de werklustige husky's en de indrukwekkende stilte. Samen met de honden ben je een team!

Direct contact 013 - 8000 223