IJsvissen – GoLapland
 

IJsvissen

IJsvissen is een van de meest traditionele activiteiten in Lapland. Simpel en weggelegd voor iedereen, maar zeker een zeer unieke ervaring. Samen met uw team wandelt u het bevroren meer op en vissen maar! Wilt u liever even relaxen en genieten van de adembenemende natuur om u heen? Neem dan een welverdiende pauze bij het kampvuur en geniet van een van de lokale delicatessen. Vraag een vrijblijvende offerte aan »
 

Arctic adventure

IJsvissen in winter wonderland

Een activiteit die eigenlijk niet mag ontbreken tijdens het verblijf in Lapland: het ijsvissen. Je maakt een gat in het metersdikke ijs om vervolgens geduldig te wachten. De serene rust overvalt je direct! Vissen door een klein zelfgemaakt gat is een onvergetelijke ervaring voor iedereen die Lapland bezoekt.

Meer over Fins Lapland »

IJsvissen in Lapland

Het pure noorden

Een van de meest traditionele activiteiten in Lapland is het ijsvissen. U krijgt een korte instructie over het gebruik van een handboor en boort vervolgens zelf uw eigen gat in het ijs, waarna het vissen kan beginnen. Vaak wordt er gevist op forel, snoek of verschillende soorten witvis. Tijdens het vissen kunt u uzelf vertoeven met een lokale lekkernij en een heerlijke kop Finse koffie, of geniet van de pure natuur om u heen en relax op een van de rendierhuiden die voor u klaarliggen.

Wij adviseren u om het ijsvissen te combineren met een sneeuwscootertocht of met een sneeuwschoenwandeling.

Meer weten over de mogelijkheden?
Bel ons: +31 (0)13 8000 223
Mail ons: golapland@golapland.nlDirect contact 013 - 8000 223