Langlaufen – GoLapland
 

Cross-country skiën

Langlaufen, ook wel cross-country skiën genoemd, is mogelijk op diverse locaties in Lapland. Het is redelijk eenvoudig te leren met behulp van een professionele gids en een top activiteit voor alle leeftijden, met of zonder ervaring. Vraag een vrijblijvende offerte aan »
 

In winter wonderland

Genieten van de stilte

Om het mooie landschap van Lapland met al uw zintuigen te ervaren kunt u een prachtige tocht door de rustgevende Lapse bossen maken op langlaufski’s. Finland beschikt over honderden kilometers langlauftrajecten. Goed begeleid door een ski-instructeur krijgt u de basisprincipes van het langlaufen onder de knie zoals stoppen, bochten maken en glijden op de sneeuw.

Langlaufen in de Lapse wildernis

Op avontuur

Wanneer het team dit onder de knie heeft gaat u samen met de instructeur op pad in de Lapse wildernis. Voor de ervaren langlaufers onder ons is er voldoende uitdaging op het langlaufspoor. Het is heerlijk om in alle stilte de krakende sneeuw te horen en om op een sportieve manier buiten in de natuur te zijn.

In het dorpje Saariselka kunt u kilometerslange langlauftochten maken, het dorpje staat bekend om de lange routes en biedt uitstekende faciliteiten op het gebied van actieve activiteiten. Tussendoor stoppen we nog even voor koffie of thee met een traditionele lekkernij bij het kampvuur.
Direct contact 013 - 8000 223