Persoonlijk leiderschap – GoLapland
 

Persoonlijk leiderschap

 

Persoonlijk leiderschap

Wat is jouw droom?

Persoonlijk leiderschap gaat over richting geven aan je leven, over je droom kennen en volgen en je talenten (her)ontdekken. Op elk moment. Je geeft invulling aan wat voor jou persoonlijk en zakelijk het meest van belang is. Je neemt afscheid van wat je beperkt. Wat vind jij nu écht belangrijk in het leven? Bepaal je koers en aanvaard de consequenties van je keuzes. En vier vooral je succes, nu en in de toekomst.

Doel
Inzicht in wie je bent, wat je drijft, wat je wilt en wat juist niet: tijdens deze leiderschapsreis kom je in je kracht te staan en vind je de juiste balans vanuit (zelf)vertrouwen, onder begeleiding van een ervaren coach. Na deze reis ben je beter in staat bewuste keuzes te maken in het verlengde van je persoonlijke doelen. Jouw persoonlijk leiderschap als de sleutel voor je succes, resultaat en plezier, zowel zakelijk als privé.

GoLapland werkt hierin samen met WYT_Keep Exploring en diverse gespecialiseerde coaches en begeleiders. Lees hier verder of klik hier om jezelf aan te melden voor een van deze bijzondere reizen.
Direct contact 013 - 8000 223