Slapen in het ijshotel – GoLapland
 

Overnachting in een IJshotel of Iglo

Altijd al eens het ijshotel willen bezoeken, er genieten van een heerlijk diner of in een van de sneeuwkamers of suites willen overnachten? Dat kan met GoLapland! GoLapland kan u meenemen naar dergelijk ijshotel, waar u uw ogen uitkijkt. Prachtige ijssculpturen, een bar van ijs en bovenal een bed van ijs, is wat u kunt verwachten in het ijshotel. Mocht u liever in een echte iglo willen slapen, zijn daar zeker ook de mogelijkheden voor.
 

Overnachten in een hotel gebouwd van ijs en sneeuw.

Een ervaring die u moet beleven


In zowel Zweeds als Fins Lapland werken wij samen met deze prachtige accommodaties.

Wist je dat...

 • Het IJshotel in Zweden gemaakt is van wel ruim 2000 ton ijs uit de Torne rivier?

 • Het IJshotel het uiterste Noorden van Fins Lapland in totaal uit 20 miljoen kilo sneeuw en ijs bestaat?

 • Verschillende IJskunstenaars jaarlijks de IJshotels in Lapland opnieuw ontwerpen? Ze ontwerpen ieder jaar nieuwe IJssculpturen gebaseerd op het jaarlijkse thema

 • Meer informatie »

  Een magische ervaring

  Dineer in het IJsrestaurant


  Bij aankomst in het IJshotel in Fins Lapland weet je het zeker: dit gaat een bijzondere ervaring worden! Het hotel is gelegen in het uiterste noorden, in het authentieke Lapland, en bestaat in totaal uit 20 miljoen kilo sneeuw en ijs. Er is genoeg te beleven; een drankje in de snow bar, overnachten in een van de bijzondere snow suites, of genieten van een authentiek 3-gangen diner in het ice restaurant.

  Nabij het hotel zijn diverse gezellige dorpjes te vinden waar u gezellig kunt genieten van de Finse lekkernijen. Een overnachting in het IJshotel is te combineren met diverse activiteiten zoals een sneeuwscootertocht, een tocht per slee met de Husky's of ga op ski-incentive in het nabij gelegen stadje Levi.

  Uniek overnachten 200 Km boven de Poolcirkel

  In een wereld vol ijs en sneeuw


  De hotelkamers hebben een constante temperatuur van -5 graden Celsius. Je slaapt op een bed van ijs, dat verwarmd wordt door een rendierhuid op het matras. Als gast ontvang je een slaapzak die er voor zorgt dat je 's nachts warm blijft. De volgende ochtend word je wakker gemaakt met een heerlijk glaasje warme bessensap. Een ervaring om nooit te vergeten!

  Ook overnachten in het IJshotel? »
  Direct contact 013 - 8000 223