Sneeuwschoenen wandeling – GoLapland
 

Sneeuwschoenen wandeling

Het ziet er wellicht wat vreemd uit, maar met de sneeuwschoenen aan je voeten kun je wandelend op plekjes komen die anders ontoegankelijk zijn. De kans dat je wilde dieren ziet is erg groot! Sportief of rustgevend, een wandeling op de sneeuwschoenen is de manier om de Lapse natuur op een fijne manier te ontdekken. Vraag een vrijblijvende offerte aan »
 

Genieten van de rust en stilte

De Lapse wildernis verkennen

Wandelen met sneeuwschoenen is gelukkig makkelijker dan je zou denken. De verse sneeuw in Fins Lapland zorgt vaak voor veel stabiliteit, en daarnaast wandel je met een groot oppervlak onder je voeten. Dit alles maakt een sneeuwschoen wandeling de perfecte activiteit tijdens een incentive. Zoek de rust en de ongerepte Lapse natuur op samen met je collega's, en wie weet zie je ook nog een rendier of eland onderweg!

Lees meer over Fins Lapland »

De techniek en beginselen

Sneeuwschoenwandelen

Sneeuwschoenwandelen is weggelegd voor iedereen. Ga goed voorbereid op pad en trek voorafgaand meerdere lagen kleding aan zodat u het niet fris krijgt tijdens het wandelen.

Met een ervaren gids gaat de groep vervolgens samen op pad door de ongerepte Fins- of Zweedse wildernis heen. Deze gids geeft voorafgaand aan de tocht een uitleg over welke technieken er tijdens het sneeuwschoen wandelen aan te pas komen. Geniet tijdens de tocht van alle rust en stilte om je heen!
Direct contact 013 - 8000 223