Sneeuwscootertocht – GoLapland
 

Sneeuwscootertocht

Het sneeuwscooteren is een unieke ervaring en mag niet ontbreken tijdens het verblijf in Lapland! Een dagtocht met de sneeuwscooters. Verken de tunturi van Lapland op spectaculaire wijze.
 

Arctic adventure met sneeuwscooters

Het authentieke Lapland verkennen

Stelt u zich voor... In de avond komt uw vlucht aan in Lapland. Bij aankomst krijgt u een briefing en kleed u zich om op de luchthaven. Ready?! Go! Bereid u zich voor op een spectaculaire sneeuwscootertocht door de duisternis en wildernis van Lapland.

In de avond kom je aan bij je accommodatie in een gezellig dorpje. Hier krijg je de gelegenheid om even bij te komen van de reis, te ontspannen in een authentieke Finse sauna en wellicht zelfs ook een traktatie van het Noorderlicht?

Meer over Lapland »

Actie en sensatie

Spectaculaire sneeuwscootertocht

Een sneeuwscooter tocht kan variëren van 20 tot 60 km op 1 dag, afhankelijk van de omstandigheden en mogelijkheden. Er is geen ervaring nodig om een sneeuwscooter te mogen besturen, omdat onze instructeurs u een duidelijke instructie geven alvorens u aan de tocht begint.

Alle deelnemers krijgen de juiste uitrusting om de sneeuwscootertocht zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Benieuwd naar hoe een tocht met sneeuwscooters door winterwonderland er uit ziet? Bekijk links de video welke is gemaakt tijdens een van onze reizen.
Direct contact 013 - 8000 223