Vergaderen in het ijshotel – GoLapland
 

Vergaderen in het ijshotel

Uniek vergaderen tijdens uw reis naar Lapland? Dat kan! Vergader 200 kilometer boven de Poolcirkel en combineer uw vergadering met een huskysledetocht, sneeuwscootertocht, sneeuwschoenen wandeling door de ongerepte natuur. Ook mogelijk in combinatie met een overnachting in het IJshotel. Ervaar de warmte van rendierhuid als u slaapt in een van de prachtige ijskamers Vraag een vrijblijvende offerte aan »
 

Unieke ervaring

Vergaderen tussen het ijs

Out of the box vergaderen in een omgeving waar andere elementen spelen? Weg uit de stadse drukte in een heerlijke rustige omgeving. Dan is misschien een vergadering in het ijshotel wel iets voor u. Alles kan gehuurd worden, van flip-over tot projector.

Een vergadering kunt u eventueel combineren met een overnachting in het IJshotel en een diner in het Ice restaurant. Een unieke beleving! onderstaand vind u een impressie van de accommodatie.

Meer informatie »

Overnachten in een hotel gebouwd van ijs en sneeuw.

Een ervaring die u moet beleven


In zowel Zweeds als Fins Lapland werken wij samen met deze prachtige accommodaties.

Wist je dat...

 • Het IJshotel in Zweden gemaakt is van wel ruim 2000 ton ijs uit de Torne rivier?

 • Het IJshotel het uiterste Noorden van Fins Lapland in totaal uit 20 miljoen kilo sneeuw en ijs bestaat?

 • Verschillende IJskunstenaars jaarlijks de IJshotels in Lapland opnieuw ontwerpen? Ze ontwerpen ieder jaar nieuwe IJssculpturen gebaseerd op het jaarlijkse thema

 • Een magische ervaring

  Dineer in het IJsrestaurant


  Bij aankomst in het IJshotel in Fins Lapland weet je het zeker: dit gaat een bijzondere ervaring worden! Het hotel is gelegen in het uiterste noorden, in het authentieke Lapland, en bestaat in totaal uit 20 miljoen kilo sneeuw en ijs. Er is genoeg te beleven; een drankje in de snow bar, overnachten in een van de bijzondere snow suites, of genieten van een authentiek 3-gangen diner in het ice restaurant.

  Nabij het hotel zijn diverse gezellige dorpjes te vinden waar u gezellig kunt genieten van de Finse lekkernijen. Een overnachting in het IJshotel is te combineren met diverse activiteiten zoals een sneeuwscootertocht, een tocht per slee met de Husky's of ga op ski-incentive in het nabij gelegen stadje Levi.

  Direct contact 013 - 8000 223