Tarieven pakket 1
 

Tarieven: Pakket 1

Unieke Teambuilding reis naar Zweeds- of Fins Lapland.
GoLapland stelt elke Teambuilding reis op maat samen..
 
 
Elke reis is uniek
GoLapland stelt elke reis op maat samen. Zo krijgt u altijd de ultieme invulling van uw reisvraag. Elke reis is dus uniek. Dit betekent ook dat er geen standaardtarieven zijn. We maken graag een afspraak om samen uw unieke programma te ontdekken.

Indicatieve reisbundels
Om u toch een idee te geven hebben we een aantal reisbundels samengesteld. Deze geven een globale indicatie aan van de mogelijkheden, op basis van de duur van de reis, de activiteiten en de accommodaties. Zo weet u meteen met welke budget u een unieke GoLapland kunt laten samenstellen. Voor een prijsopgave op maat maken we graag een vrijblijvende afspraak.

Snelle ontdekking

Vanaf 1.750 euro p.p.

Een 3-daagse reis naar Fins Lapland
Ontdek Fins Lapland, ervaar de oorverdovende stilte van de wilderness!
  • Met achtereenvolgens een overnachting in het een wilderness hotel ver van de bewoonde wereld en als laatste in een modern hotel gelegen in de een gezellige dorps/stad kern,
  • Volledig en spectaculair verzorgd activiteitenprogramma met o.a. vertrek vanaf de luchthaven met sneeuwscooters, een dag expeditie met sneeuwscooters in combinatie met ijsvissen, cross country workshop met een heerlijke outdoor lunch, zoektocht naar het noorderlicht en een husky safari,
  • Volledig verzorgd Food & Beverage pakket; ontbijt van lokale producten, 2-gangen (outdoor) lunches, 3 gangen-diners,
  • Enthousiaste en professionele reisbegeleiding, (NL/ENG sprekend)
  • Een gegarandeerde 'once in a lifetime' Lapland ervaring,
  • Vlucht naar en van Lapland.

Breek het ijs
U kunt met GoLapland het woeste en tegelijk sprookjesachtige landschap van dit bijzondere land ontdekken, tijdens een korte of langere actieve reis. We breken graag samen met u het ijs, overnachten in bijzondere locatie, zoals een origineel ijshotel en banen nieuwe paden op stoere sneeuwscooters.

Volledig verzorgd
Alle reizen van GoLapland zijn volledig verzorgd, dus inclusief de vliegreis, reizen ter plekken, overnachtingen, ontbijt, lunch en diner. En uiteraard de deskundige en inspirerende leiding van de GoLapland specialisten.

Boven verwachting, binnen uw budget
Wij kijken er naar uit om samen met u aan de slag te gaan en uw reis tot een grandioos succes te maken. GoLapland is klaar om uw verwachtingen te overtreffen, binnen uw budget!

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak!
Direct contact 013 - 8000 223