Van idee naar beleving – GoLapland
finnair GoLapland
Bereikbaarheid Lapland groeit in 2018!
6 december 2017

Van idee naar beleving

incentivereis lapland

incentivereis lapland

 

Van idee naar beleving

De winter is in aantocht. Dan denk je waarschijnlijk vooral aan zonnige oorden en niet aan het koele, hoge Noorden. Toch is dat precies waar ik nu je aandacht voor wil vragen.
 
 
Lapland is voor velen een bucket list bestemming. Ook voor mij stond deze bestemming zo’n tien jaar geleden hoog op mijn lijstje. Toen ik er eenmaal was geweest, stond vast dat ik vaker naar dit magische gebied wilde afreizen. En dat niet alleen: ik wilde er veel meer mensen mee kennis laten maken. Dit resulteerde in GoLapland, incentive- en groepsreis specialist voor reizen boven de (Noord) poolcirkel. Voor jezelf en je team, als incentive bestemming voor je resellers of als traktatie voor je meest loyale klanten en relaties.

De voorbereiding start nu

Waarom vertel ik je dit juist nu? De beste reisperiode voor een Lapland reis is december tot en met maart. In deze periode heb je ook het meeste kans om het prachtige noorderlicht te aanschouwen. Kies je Lapland als bestemming van je incentive- of groepsreis, dan is het belangrijk om op tijd te beginnen met de organisatie ervan. Juist omdat dit zo’n uniek bestemming is, kan de beschikbaarheid van vluchten en hotels beperkt zijn. Start daarom zeker ruim van te voren. Wil je eind van dit jaar of begin volgend jaar naar Lapland, dan is dit dus de tijd om te beginnen met de voorbereidingen en voorpret.

Ervaar Lapland

Wat Lapland zo bijzonder maakt? Dat kun je niet uitleggen, dat kun je alleen maar beleven. Bekijk voor een voorproefje hier de filmcompilatie van onze laatste reis naar Zweeds Lapland. Of ga direct naar de website van GoLapland en klik hier. Graag tot in Lapland!

Parhain terveisin, Best regards, Mit freundlichen Grüssen, Met vriendelijke groet,

Jeroen van de Kerkhof
Lapland fan
 

De winter is in aantocht. Dan denk je waarschijnlijk vooral aan zonnige oorden en niet aan het koele, hoge Noorden. Toch is dat precies waar ik nu je aandacht voor wil vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *